Shownieuws vanavond in teken van huwelijk Bauers

De vroege editie van Shownieuws staat vanavond voor een groot deel in het teken van Frans en Mariska Bauer. De populaire zanger maakte vanmorgen bekend dat hij zijn Mariska ten huwelijk heeft gevraagd. Eind zomer 2008 zal de plechtigheid plaatsvinden en zullen Mariska en Frans in de echt worden verbonden. Fans kunnen hun felicitaties aan Frans & Mariska mailen naar [email protected] en die berichten zijn vanavond gedurende de uitzending onder in het beeldscherm terug te lezen.

Tijdens een speciaal belegde persconferentie in Breda maakte Frans Bauer vanmorgen bekend dat hij op zijn knieën is gegaan en Mariska ten huwelijk heeft gevraagd. Dat gebeurde al in december toen de volkszanger ziek thuis zat in verband met de poliep op zijn stemband. “Ik mocht maar een minuut per dag praten en in die minuut vroeg ik haar ten huwelijk. Mariska geloofde me eerst niet. Ik maak nogal vaak grapjes“, aldus Bauer in De Telegraaf.

Niet alleen zijn de felicitaties van lezers te zien in Shownieuws. “Ook diverse bekende Nederlanders wensen hem in speciale videoboodschappen veel sterkte toe“, aldus een zegsman. De vroege editie van Shownieuws is om 19.25 uur te zien bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen