Nieuwe mijlpaal voor De Gouden Kooi

Het televisieprogramma De Gouden Kooi (Tien) heeft vandaag een mijlpaal bereikt. De Miljonairs van het eerste uur zijn vandaag namelijk exact een half jaar de bewoners van de villa. Op 23 september 2006 betrokken negen potentiële Miljonairs De Gouden Kooi. Van dit originele gezelschap zijn momenteel nog twee ‘die-hards’ over: Brian en Natasia. Zij hebben er dan maar liefst 182 dagen op zitten. Momenteel strijden zeven Miljonairs om de hoofdprijs: de villa ter waarde van 2 miljoen euro en een kapitaal in cash. Tot op de dag van vandaag is er één miljonair unaniem weggestemd (Stephan).

Unaniem wegstemmen is de enige manier om een concurrent definitief te elimineren. Deze plek zal niet meer worden ingevuld. Anderen zijn uit eigen beweging opgestapt of wegens onreglementair gedrag weggestuurd. Deze posities kunnen in het eerste jaar worden ingevuld met nieuwe potentiële miljonairs. Dit betekent dat het huidige aantal van zeven bewoners van de Villa de komende zes maanden nog ieder moment kan worden aangevuld tot een totaal van negen.

Voor degene die nu al zijn tegenspelers weet weg te spelen ligt één miljoen euro cash en de jackpot klaar. Om de kapitale villa, het geldbedrag en de jackpot te winnen dient de langstzittende Miljonair minimaal twee jaar in de Villa te verblijven.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen