Nance: ‘Je merkt dat Gerard geen presentator is’

Presentatrice Nance merkt dat haar collega Gerard Joling meer zanger is, dan presentator. Dat vertelt Nance in KRO Magazine. “Hij is heel apart“, vertelt de presentatrice van So you wannabe a popstar?. “Hij zegt altijd dat hij een zanger is en geen presentator. Dat merk je wel.” Nance Coolen, die het muziekprogramma samen met Gerard presenteert, vermoedt wel dat hij erg ambitieus is. “Gerard doet enorm zijn best, maar hij is soms wat onzeker.

Nance noemt een voorbeeld, waarbij het volgens haar nog duidelijk is dat Gerard nog wat te leren heeft. “Als er bijvoorbeeld een filmpje wordt getoond, en ik sta nog naar de monitor te kijken, heeft Gerard zich soms al omgedraaid en staat breed grijnzend in de camera te kijken. Dat staat natuurlijk een beetje raar, en dan moeten we even coördineren dat we sámen naar de monitor kijken.” Joling is volgens Nance ook weleens snel afgeleid. “Je moet hem bepaalde dingen duidelijk zeggen. Soms wordt hem iets uitgelegd, en dan zie ik hem ja knikken, en dan denk ik: dat zakt nú al weg… Maar hij heeft een eigen coach, dus dat komt meestal wel goed.

Volgens de roddelbladen kan het duo het niet goed met elkaar vinden, omdat Nance jaloers zou zijn op Gerard. “Ik laat alles over me heen komen. Wat Nance ook voor opmerkingen maakt. Dat ik toch met haar So you wannabe a popstar ga presenteren, is voor mij geen probleem. Gordon is ook niet mijn vriend, maar dat kunnen we goed scheiden“, liet de zanger enige tijd geleden weten in een roddelblad.

Gerard bevestigt in TROS Kompas dat hij en Nance een ’totaal ander karakter’ hebben. Volgens Nance is er niets waar van de geruchten. “Ik vind dat we elkaar heel goed aanvullen. In het begin werd altijd geroepen dat ik een ijskonijn was en dat Gerard en ik niet door één deur konden, elkaar het licht in de ogen niet gunden, maar zo was het helemaal niet. Gerard is inderdaad vaak heel aanwezig, open en grappig. Ik kan dat ook wel zijn, maar als iemand anders dat al is, vind ik het wel oké. Dan hoef ik niet per se nóg grappiger te zijn. Laat dat maar aan Gerard over.

Volgens de geruchten zou Nance jaloers zijn op het succes van Gerard. Nance vertelt in TROS Kompas dat Gerard zich in een ontzettend vruchtbare periode bevindt. “Daar moet hij absoluut gebruik van maken. Het kan over een half jaar wel over zijn.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen