Nance: ‘Je merkt dat Gerard geen presentator is’

Geplaatst op za 31 mrt 2007 om 10:49

Presentatrice Nance merkt dat haar collega Gerard Joling meer zanger is, dan presentator. Dat vertelt Nance in KRO Magazine. “Hij is heel apart“, vertelt de presentatrice van So you wannabe a popstar?. “Hij zegt altijd dat hij een zanger is en geen presentator. Dat merk je wel.” Nance Coolen, die het muziekprogramma samen met Gerard presenteert, vermoedt wel dat hij erg ambitieus is. “Gerard doet enorm zijn best, maar hij is soms wat onzeker.

Nance noemt een voorbeeld, waarbij het volgens haar nog duidelijk is dat Gerard nog wat te leren heeft. “Als er bijvoorbeeld een filmpje wordt getoond, en ik sta nog naar de monitor te kijken, heeft Gerard zich soms al omgedraaid en staat breed grijnzend in de camera te kijken. Dat staat natuurlijk een beetje raar, en dan moeten we even coördineren dat we sámen naar de monitor kijken.” Joling is volgens Nance ook weleens snel afgeleid. “Je moet hem bepaalde dingen duidelijk zeggen. Soms wordt hem iets uitgelegd, en dan zie ik hem ja knikken, en dan denk ik: dat zakt nú al weg… Maar hij heeft een eigen coach, dus dat komt meestal wel goed.

Volgens de roddelbladen kan het duo het niet goed met elkaar vinden, omdat Nance jaloers zou zijn op Gerard. “Ik laat alles over me heen komen. Wat Nance ook voor opmerkingen maakt. Dat ik toch met haar So you wannabe a popstar ga presenteren, is voor mij geen probleem. Gordon is ook niet mijn vriend, maar dat kunnen we goed scheiden“, liet de zanger enige tijd geleden weten in een roddelblad.

Gerard bevestigt in TROS Kompas dat hij en Nance een ‘totaal ander karakter’ hebben. Volgens Nance is er niets waar van de geruchten. “Ik vind dat we elkaar heel goed aanvullen. In het begin werd altijd geroepen dat ik een ijskonijn was en dat Gerard en ik niet door één deur konden, elkaar het licht in de ogen niet gunden, maar zo was het helemaal niet. Gerard is inderdaad vaak heel aanwezig, open en grappig. Ik kan dat ook wel zijn, maar als iemand anders dat al is, vind ik het wel oké. Dan hoef ik niet per se nóg grappiger te zijn. Laat dat maar aan Gerard over.

Volgens de geruchten zou Nance jaloers zijn op het succes van Gerard. Nance vertelt in TROS Kompas dat Gerard zich in een ontzettend vruchtbare periode bevindt. “Daar moet hij absoluut gebruik van maken. Het kan over een half jaar wel over zijn.
23 Reacties op “Nance: ‘Je merkt dat Gerard geen presentator is’”


 1. Keutelboertje

  Wat lult dat wijf nou. Zij is een presentatrice uit de tijd van Red het Dorp. Oubollig en gemaakt. Joling is los, oprecht vrolijk , natuurlijk en okay.

 2. Anja

  Jesus, toon een beetje respect voor Nance, tuurlijk je mag een voorkeur hebben, maar om er af te zeiken, niet zo kinderachtig.

  Wat je ook van der vind, mensen mogen haar anders wel, ander krijgt ze niet zoveel progamma’s aangeboden om te prestenteren. En joling is een toppertje, maar Nace heeft wel gelijk. Als ze het goed met elkaar kunnen vinden is dat het enige wat telt.!

 3. Theo

  Wat een gelul.
  Wat is het volgende opzienbarende nieuws??
  Daphne Bunskoek die gaat roepen dat Kwalbert eigenlijk meer theatermaker is, of Victor Brand dat Patty Brard een diva is.
  Vermoeiend…… :?

 4. Robin

  Ik heb Nance diverse keren ontmoet, samen met Geer. Beiden zijn allebei heel erg aardig, en mij boeit het echt niet als ze in het echt bijv. ruzie zouden hebben, maar dat bleek daar niet, en op tv ook niet. Duo Linda en Gordon is pas NEP dat straalt er gewoon af.

  Linda zakt in elkaar naast Gordon met z’n domme grapjes.

 5. TOTP

  Ik heb echt met Nance te doen dat ze die vreselijke formats bij SBS presenteert en daarnaast dan ook nog met de 1 van de irritantste personen in Nederland, Gerard Joling. Want 1 ding is Gerard zeker niet, en dat is grappig.

 6. Rik

  Er zit veel waarheid in. Ik was gister bij de afterparty van So you wannabe… En ze lieten elkaar helemaal links leggen. En zeiden elkaar ook helemaal geen gedag enzo toen Nance weg ging later.

 7. mari

  MAAK ME GEK

 8. Chiel

  MAAK ME GEK MET JE MOND

 9. Johan

  Nense heeft toch ook wereldwijd succes gehad met haar band vroegah

 10. mari

  chiel chapoo had ik nog niet aan gedacht:)

 11. Chiel

  Dank je, dank je!

 12. Anoniem

  Allemaal onzin!

  T gaat heel goed samen.

 13. Sebas

  Nance is sinds Rappatongo en Lingo de beste presentatrice van NL

 14. lisanne

  ik vind dat Gerard heel goed kan presenteren,
  hij komt vooral met alle grapjes,! :D
  nou dan kom je toch echt niet meer bij? :P

 15. Chiel

  Goed presenteren? 1 april grap zeker?

  Zelden iemand zó moeizaam een autocue zien lezen…

 16. katmans

  Gniffff Nance, maar hij treks wel de meeste kijkers.
  Bespeur ik hier toch enige jaloezie helaas.
  In de zaal eisen ze ook Gerard zijn aandacht Nance,
  Sorry mag even gezegt worden toch..?

 17. Misses.

  Ik vind Gerard juist een heel goede presentator! Lekker volks, niet altijd even serieus, geeft altijd gewoon zijn (harde) mening, maar toch altijd op een grappige manier. Ik lig soms echt dúbbel om zijn grappen (tegen Gemma van Eck: “Dat moet ook niet zo moeilijk zijn met die grote mond van je”; tegen Marga van Luv: “Hoe ouder, hoe gekker.”; toen jurylid Marc Forno ging praten deed Gerard zijn Franse accent na; etc.).

  Nance daarentegen vind ik een beetje saai en té serieus, maar nog steeds een geweldige presentatrice! Ik vind Gerard alleen nét iets leuker.

  Beiden echt toppertjes, trouwens.

 18. nancefan

  presenteren en zeker interviewen doet nance echt beter, gerard is goed in grappen en zingen. zo is het.

 19. snuppy

  Nance heeft gewoon gelijk.
  Het enige wat Gerard kan is grappig zijn (Als je d’r van houdt) en zingen.
  Maar presenteren lukt hem slecht.
  Hij valt heel vaak in de herhaling en zegt alleen maar steeds hoe geweldig ‘ie alles vindt.
  Vrij slecht.

 20. nance fanshop

  wat een gelul uit die roddel bladen
  ik geloof nooit dat nance dat ooit zou zeggen
  dus die stomme roddelbladen moeten met wat anders bezig zijn
  dan mensen zwRT LOPEN MAKEN
  en bullshit gewoon en ik geloof geen 1 woord ervan wat nance over gerard zei
  wat daar is ze veel ste aardig voor

 21. jaleesa

  waarom zou nance jaloers zijn op hem
  ze kan zelf ook zingen en schaatsen dus?

 22. Annoniem

  Ik vind eerlijk gezegd dat Nance en Gerard alleen ruzie maken om niks!
  Ze praten steeds van die lelijke dingen in roddelbladen!
  Maar ik vind Gerard Joling ook wel goed presenteren!
  Een ook Nance!
  Maar dat nance dit in een blad heeft gezegd over gerard, kan ik niet geloven!
  Maar het is toch waar!
  Misschien dat zegt iedereen is nance jaloers op gerard!
  Ik zeg nee, ze zijn allebei even goed een allebei goeie karakters die bij elkaar passen! Als ze jaloers is, ze presenteert ook geen reden om jaloers te zijn! Nance!!
  Ik hoop dat jullie gouw weer een programma gaan presenteren samen!
  Ik geniet van jullie presentatie!

 23. Jullie koning

  Nance is de slechtste presentatrice ooit. Ze stelt altijd van de mega nutteloze vragen. Zo blijft ze bij iedere kandidaat van popstars maar doorgaan over de “zoentjes” “knuffeltjes” etc tussen de kandidaat en de zang-partner.
  Bij lingo vond ik haar al bedroevend slecht, maar dit slaat echt alles.
  Ik hoop trouwens dat ze dit niet echt over Gerard gezegd heeft, want Gerard doet het 100x beter!!
  Oh en laat Nance dr haar eens een beetje gaan doen zeg. het zit zo suf… ik moet er bijna van huilen!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.