Jochem van Gelder heeft Dancing with the Stars afgezegd

Jochem van Gelder heeft zijn deelname aan het RTL 4-programma Dancing with the Stars afgezegd om mee te kunnen doen aan de amusementsshow So you wannabe a popstar? van SBS 6. Dat vertelt de NCRV- presentator bij TVgids Online. “Eigenlijk zou ik aan Dancing with the stars meedoen, maar dat heb ik afgezegd omdat ik toch liever popster wilde spelen“, aldus Van Gelder bij TVgids Online. Samen met tien andere bekende Nederlanders is Van Gelder vanavond te zien in de muziekshow.

Afgelopen zondag ging bij Tien het soortgelijke programma Just the two of us van start, waarin bekende duo’s een muzikale strijd met elkaar aangaan In So you wannabe a popstar? van SBS 6 staan de bekende Nederlanders er alleen voor. “Als ik tussen één van de twee programma’s had moeten kiezen, had ik óók voor SBS gekozen, omdat ik zo eigenwijs ben om het alleen te willen doen. Dan maar in mijn eentje afgaan.”

Jochem van Gelder is door de makers van het programma gevraagd. “Gelukkig maar, want anders had ik de neiging gehad om me zelf aan te melden. Als kind had ik twee dromen, profvoetballer worden of popster. Door de eerste droom had ik al een streep gezet, maar dankzij dit programma krijg ik nu wel de kans om een keer popster te mogen spelen. Alle reden dus om mijn deelname aan Dancing with the stars, waarvoor ik eerder was gevraagd, af te zeggen. Zingen is veel meer mijn ding.

So you wannabe a popstar? is vanavond om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen