Dancing with the Stars brengt dansamusement op RTL 4

Negen nieuwe bekende Nederlanders gaan dansend het weekeinde door in een nieuwe reeks van Dancing With The Stars bij RTL 4, waarvan vanavond om 20.00 uur de eerste aflevering te zien is. Deze reeks behoren weervrouw Helga van Leur, actrice Nikkie Plessen, presentatrice Fabiënne de Vries en actrice Aukje van Ginneken tot de ‘dancing queens. De vijf mannelijke deelnemers zijn Martijn Krabbé, tuinman Lodewijk Hoekstra, schrijver Bart Chabot, acteur Christoph Haddad en schaatser Bob de Jong.

Voor veel fans breekt tijdens de uitzending morgen bovendien een langverwacht moment aan: Frans Bauer laat men voor het eerst na zijn operatie weer live genieten van zijn optreden. Met dit optreden laat de afgeslankte publiekslieveling zien dat hij terug van weggeweest is en letterlijk nog steeds veel noten op zijn zang heeft.

RTL 4 brengt deze zaterdagavond veel dansamusement op de buis. De start van de derde reeks van Dancing With The Stars wordt om 22.30 uur namelijk gevolgd door Let’s Dance, een registratie van de World Trophy Latin American 2007 en de Nederlandse Kampioenschappen Latin American & Classic Showdance Professionals 2007. Tijdens deze dansevenementen presenteert de nationale en internationale professionele danstop een spektakel van topniveau op de dansvloer.

In twee uitzendingen, op zaterdag 31 maart en op zaterdag 7 april, is het Kurhaus in Scheveningen het schitterende decor. “Internationaal draait Nederland prima mee. Met ons land wordt zeker rekening gehouden, we behoren tot een van de grote danslanden van de wereld. De enorme belangstelling voor het dansen is verheugend. Vooral de leeftijdsgroep 25-45 jaar en de 55+-ers zijn een grote doelgroep binnen de dansscholen“, aldus de enthousiaste Cor van de Stroet, voorzitter van danslerarenvakorganisaties NVD en tevens juryvoorzitter van Dancing With The Stars.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen