Zwaargewicht Jaap nieuw in De Gouden Kooi

De 24-jarige Jaap (foto) maakt vandaag zijn entree in De Gouden Kooi op Tien. Dat meldt een zegsman van de tv-zender. De ruim 200 kilo wegende student betreedt vanavond rond 21.00 uur de Gouden Kooi. “Verwacht wordt dat Jaap uit Brielle de Villa op zijn grondvesten zal laten schudden“, laat de woordvoerder weten. Jaap wil per direct gaan werken aan zijn overgewicht en zal daarbij begeleid worden door een diëtist en een sportarts. Jaaps entree in De Gouden Kooi is vanavond live te volgen via internet.

Jaap vervangt vandaag Bart die vorige week de strijd opgaf. Volgens de spelregels van De Gouden Kooi wordt in het eerste jaar van het spel iedere afvaller vervangen door een nieuwe Miljonair. Deze regel is slechts op één manier te omzeilen. Tijdens een wekelijkse ontslagvergadering kan de groep iemand de Villa uitsturen. Voor- waarde is dan wel dat het hier gaat om een unanieme beslissing. De Gouden Kooi is van maandag tot en met vrijdag om 19.30 uur te zien bij Tien. (Foto: Roy Beusker)

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Is Gordon over zijn tv-hoogtepunt heen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen