Viola Holt: ‘RNN7 neemt mij wél serieus’

Viola Holt heeft een contract getekend bij RNN7 en presenteert vanaf maart het nieuwsprogramma Nieuws uit Holland voor de regionale televisiezender. Holt heeft het gevoel dat ze niet meer serieus wordt genomen als televisiemaakster. “Het presenteren van een nieuwsprogramma bij RNN7 past naar eigen zeggen dan ook ‘volledig in haar straatje’“, aldus een zegsman van RNN7. Viola Holt is op dit moment samen met Bonnie St. Claire te zien in Het glas is halfvol (foto) op televisiezender Tien.

Haar terugkeer in Hilversum vorig jaar heeft tot op heden niet gebracht wat Holt ervan gehoopt had. “Na een succesvolle serie Klasgenoten, die ik van Koos Postema mocht overnemen, heb ik weinig goede aanbiedingen gehad. Mijn real-life soap op Talpa met Bonnie st. Claire was erg leuk om te maken, maar gaf weinig journalistieke voldoening. Ik wil serieus genomen worden als televisievrouw en vind dat een nieuwsprogramma presenteren vanuit de studio goed bij me past. RNN7 neemt mij wél serieus en wil me de kans geven te doen waar ik goed in ben.

Viola Holt zal vanaf 1 maart met regelmaat te zien zijn in het programma Nieuws uit Holland. Dit programma wordt dagelijks om 18.00 uur uitgezonden bij RNN7. Een andere presentator hiervan is Edvard Niessing, oud-nieuwslezer van RTL Nieuws.

De Rotterdamse commerciële zender RNN7 is naar eigen zeggen te ontvangen door 6,5 miljoen mensen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland en landelijk via CanalDigitaal. RNN7 beschouwt zichzelf als een jonge familie- en nieuwszender die op termijn wil doorgroeien naar een landelijke speler in de televisiebranche.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen