‘Vierde reeks Idols in september bij RTL 4’

De talentenjacht Idols is vanaf september weer te zien bij RTL 4. Dat zegt jurylid Jerney Kaagman in Story. De televisie- show is alweer toe aan haar vierde reeks. “Ik ben er nog over aan het nadenken of ik dan weer meedoe, mochten ze me nog als jurylid willen“, aldus Kaagman. Het jurylid twijfelt over haar deelname gezien haar fysieke toestand. “De opnames van Idols hebben er de laatste jaren flink ingehakt. Ik ben echt gesloopt. Bekaf was ik toen het voorbij was“, zegt Jerney.

Het derde seizoen van Idols ging eind 2005 van start. Vorig jaar introduceerde RTL 4 de talentenjacht X Factor, waarvan de finale zaterdag door 1,8 miljoen mensen bekeken werd. Jerney uitte al eerder kritiek op deze muziekshow. “Ik denk dat er te weinig muziek in zit, veel praten“, liet Jerney eerder weten.

Wie de vierde reeks van Idols zal presenteren is nog onbekend. De derde reeks stond onder presentatie van Martijn Krabbé en Chantal Janzen. Martijn blijft graag aan als host van Idols, maar liever zonder Chantal. “Mocht er een nieuwe serie komen, dan zou ik die graag met Wendy van Dijk presenteren“, liet Martijn eerder weten in Privé.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen