Publiek bepaalt derde nieuwe Lama

De zoektocht van het BNN-programma Lama Gezocht loopt bijna ten einde. Live vanuit het Posttheater in Arnhem wordt vanavond duidelijk wie van de de drie finalisten Alain, Ad-Just en Rob, zich de zesde Lama mag noemen. De heren krijgen tussen 21.05 en 21.50 uur de mogelijkheid om het Nederland 3-publiek te overtuigen van hun kunsten. In Lama Gevonden tussen 23.20 en 23.40 uur worden de stemmen van de kijkers geteld en brengt Patrick Lodiers de uitslag.

Het publiek bepaalt vrijdag wie de derde nieuwe Lama wordt. Per SMS, telefoon of internet (www.lamagezocht.nl) kan de kijker thuis zijn of haar stem uitbrengen.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen