Liefde op het Tweede Gezicht van start bij SBS 6

Bij SBS 6 gaat vanavond het nieuwe en veelbesproken programma Liefde op het Tweede Gezicht van start. Maureen du Toit (foto) stelt acht singles voor met een zichtbaar ernstige handicap. Zij gaan via de datingshow op zoek naar een partner. De eerste uitzending is om 21.30 uur te zien. “Er is zoveel om te doen geweest de afgelopen dagen, dat ik zeker het gevoel heb dat we heel wat waar te maken heb- ben. Dat maakt het ook extra spannend“, vertelt Du Toit in het Algemeen Dagblad.

Het programma krijgt veel kritiek, ook vanuit de politiek. “Het is het zoveelste ranzige idee in de strijd om de kijkcijfers“, laat Jasper van Dijk (SP) bijvoorbeeld weten. Alex van Zijl van productiebedrijf MMM zegt al die commotie niet te snappen. “Het zou een schandalige roddelshow zijn. Nou, wij moeten eens stoppen met deze mensen zielig te vinden. We moeten diep buigen voor deze mensen. We willen ze een platform bieden en laten zien hoe leuk en krachtig deze mensen zijn. Helaas hebben ze moeite met het vinden van de ware liefde. Wij willen ze daar graag bij helpen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen