Liefde op het Tweede Gezicht stelt acht singles voor

Maureen du Toit presenteert aanstaande dinsdag (27 februari) de eerste aflevering van het veelbesproken programma Liefde op het Tweede Gezicht op SBS 6. In dit programma gaan acht singles met een zichtbaar ernstige handicap op zoek naar een partner. “Naast het vinden van hope- lijk de liefde van hun leven, neemt Liefde op het Tweede Gezicht de taak op zich om vooroordelen weg te nemen en meer acceptatie te creëren voor mensen met een zichtbare handicap“, aldus SBS 6.

In de eerste aflevering van Liefde op het Tweede Gezicht – dinsdag om 21.30 uur bij SBS 6 – worden de hoofdpersonen voorgesteld aan het Nederlandse publiek. Via een portret laat de single zien hoe zijn/haar dagelijks leven eruitziet en naar wat voor man of vrouw hij/zij op zoek is. Kijkers die zich aangesproken voelen tot een van de hoofdpersonen kunnen reageren door een e-mail of brief te sturen.

Na een tussenstop van vijf weken gaat Liefde op het Tweede Gezicht verder met de zoektocht naar een levenspartner voor de singles met een handicap. In die tussentijd hebben de singles een keuze gemaakt uit de reacties die ze op hun portret hebben ontvangen. De kijkers zien in het vervolg hoe vijf singles verder kennismaken met diegenen die op hun portret hebben gereageerd.

Liefde op het Tweede Gezicht wordt gepresenteerd door Maureen du Toit. “De makers en SBS 6 hebben zich tot doel gesteld de singles met een zichtbaar ernstige handicap op een integere en zorgvuldige manier te helpen bij hun zoektocht naar hopelijk de liefde van hun leven. Een psycholoog zal de singles begeleiden bij hun zoektocht naar een partner“, laat een woordvoerder van SBS 6 weten.

Liefde op het Tweede Gezicht wordt gemaakt door Medical Multi Media (MMM), een vooraan- staande producent van gezondheidsprogramma’s. Zo is MMM al meer dan twintig jaar verantwoordelijk voor Vinger aan de Pols. Voor SBS 6 maakt MMM de realityserie Medisch Centrum over het dagelijks leven in het Erasmus MC.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen