Ellen ten Damme tussen pokerpro’s in Las Vegas

Ellen ten Damme neemt in de laatste aflevering van Veronica Poker vanavond deel aan een groot, internationaal pokertoernooi: het Fifth Annual Five Diamond World Poker Classic in het Belaggio Hotel te Las Vegas. Afgelopen maandag was te zien hoe Ellen in de finale won van Johnny de Mol. In de laatste Veronica Poker, vanavond om 22.25 uur, zal blijken hoe ver ze het heeft geschopt aan tafel met doorgewinterde pokerspelers. Veronica Poker wordt ge- presenteerd door Monique Spronk (foto).

In zes afleveringen leerden Winston Bogarde, Fajah Lourens, Lange Frans, Joep Sertons, Johnny de Mol en Ellen ten Damme alle kneepjes van het pokervak van pokerprofessionals Marcel Luske en Noah Boeken. Vorige week maandag was in aflevering zeven te zien hoe Ellen ten Damme en Johnny de Mol het tegen elkaar opnamen. Ellen die voor het programma begon nog niet kon pokeren versloeg Johnny die al wel bekend was met het spel aan de finaletafel. De finale van Veronica Poker scoorde in de doelgroep mannen 20 – 34 jaar een marktaandeel van 22,3%.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen