Daan Schuurmans presenteert nieuwe gameshow RTL 4

Daan Schuurmans wordt de presentator van de nieuwe gameshow BankGiro Loterij Voor de rest van je leven op RTL 4. Dat meldt een woordvoerster van de zender. In dit spelprogramma kunnen kandidaten een maandelijke uitkering winnen. “Elke maand wordt een vast bedrag op je bankrekening gestort. Dit kan zijn voor zes maanden, voor een jaar, voor vijf jaar of zelfs voor de rest van je leven“, aldus de zegsvrouw. Daan is als acteur bekend van tv-series als Westenwind en Keyzer en De Boer.

Schuurmans begeleidt de kandidaten bij hun keuzes op weg naar een maandelijkse cheque voor misschien wel de rest van hun leven. “BankGiro Loterij voor de rest van je Leven is een show van Amerikaanse allure. Vol spanning en verrassende wendingen. Ook voor mij. Ik beschouw de presentatie van deze gameshow als een heel bijzonder en spannend uitstapje van mijn werk als acteur“, aldus Daan.

De algemene kennis van de kandidaten wordt in Voor de rest van je Leven niet getest. “De kandidaat hoeft niet te weten wat de hoofdstad van Bolivia is of wie de nieuwe staatssecretaris van Economische Zaken is. Hij of zij hoeft eigenlijk maar één ding te weten: wanneer te stoppen. Ben je bang en stop je te vroeg, dan verspeel je de kans op veel, heel veel geld. Maar je kunt je hand ook overspelen en daardoor te laat stoppen waardoor je misschien met lege handen naar huis gaat.

Voor de rest van je Leven met Daan Schuurmans is vanaf vrijdag 23 maart wekelijks tussen 21.30 en 22.30 uur, na Grijpstra en De Gier, te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen