Viola Holt legt opnamen Het glas is halfvol stil

Viola Holt heeft de opnamen van het programma Het glas is halfvol stilgelegd. “Ik moest vrijdag filmen in een café in Maastricht en dat lijkt me nou niet zo verstandig“, aldus Viola in Shownieuws. “Dus we moeten het maar eens goed hebben over de volgende locaties waar we heen gaan. Dat is eigenlijk aan de hand. Ik heb de zaak even stilgelegd, omdat ik niet wil dat we weer een café in gaan. Ik bedoel: je moet niet de kat op het spek binden en je moet ook zeker niet alleen maar drank gaan vertonen.

De presentatrice is het meer dan zat met alle kritiek die zij door het programma krijgt. Zo noemde zanger Gerard Joling Viola ‘een schande voor de Nederlandse televisie’. “Ik vind gewoon dat dat programma niet integer is gemaakt“, aldus Joling. “Met name vind ik dat zeer negatief tegenover Bonnie. Dat je iemand vol laat lopen met drank en dan de camera aanzet en dan net doet alsof er niets aan de hand is. Ze is zó bewust van de camera’s, Viola, het is zo niet echt.

Viola snapt niet dat Gerard zulke uitspraken doet. “Ik wist dat hij goed was in de hoge noten, maar dat hij ook zo goed is in de valse noten.. Geweldig, ga zo door, ha ha. (..) Zo een jongen heeft dat toch niet nodig. Waarom doe je dat?” Viola zou een klacht ingediend hebben bij haar werkgever John de Mol. “Ik heb geen klacht ingediend bij John. Ik wist dat Geer vrijdag ging lunchen met John en ik heb wel gezegd: ‘Neem dit even mee’. Want helemaal sportief vind ik het natuurlijk niet.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen