Viola Holt legt opnamen Het glas is halfvol stil

Geplaatst op za 27 jan 2007 om 11:45

Viola Holt heeft de opnamen van het programma Het glas is halfvol stilgelegd. “Ik moest vrijdag filmen in een café in Maastricht en dat lijkt me nou niet zo verstandig“, aldus Viola in Shownieuws. “Dus we moeten het maar eens goed hebben over de volgende locaties waar we heen gaan. Dat is eigenlijk aan de hand. Ik heb de zaak even stilgelegd, omdat ik niet wil dat we weer een café in gaan. Ik bedoel: je moet niet de kat op het spek binden en je moet ook zeker niet alleen maar drank gaan vertonen.

De presentatrice is het meer dan zat met alle kritiek die zij door het programma krijgt. Zo noemde zanger Gerard Joling Viola ‘een schande voor de Nederlandse televisie’. “Ik vind gewoon dat dat programma niet integer is gemaakt“, aldus Joling. “Met name vind ik dat zeer negatief tegenover Bonnie. Dat je iemand vol laat lopen met drank en dan de camera aanzet en dan net doet alsof er niets aan de hand is. Ze is zó bewust van de camera’s, Viola, het is zo niet echt.

Viola snapt niet dat Gerard zulke uitspraken doet. “Ik wist dat hij goed was in de hoge noten, maar dat hij ook zo goed is in de valse noten.. Geweldig, ga zo door, ha ha. (..) Zo een jongen heeft dat toch niet nodig. Waarom doe je dat?” Viola zou een klacht ingediend hebben bij haar werkgever John de Mol. “Ik heb geen klacht ingediend bij John. Ik wist dat Geer vrijdag ging lunchen met John en ik heb wel gezegd: ‘Neem dit even mee’. Want helemaal sportief vind ik het natuurlijk niet.
17 Reacties op “Viola Holt legt opnamen Het glas is halfvol stil”


 1. Mike

  Wat een afgang die Viola toch. Die had zich na de Vijf uur show nooit meer moeten vertonen. Dan had ze een waardig afscheid gehad.

 2. Tv Time

  Ja, Weer een rel bij Tien. Ha ha

 3. Bert

  Heel verstandige reacties, mevr. Holt.
  Laat u niet tot domme of woedende uitspraken verleiden.
  Die Gerard Joling is zelf zum kotzen.

 4. Rinze

  Nou Gerard is mischien zelf ook niet een van de leukten maar ik vind dat ie wel gelijk heeft. Ik heb gister dat stuk in shownieus gezien en ik vind dat mens zo irritant. Ze meent dat ze nog heel wat voorstelt en dat zij daar alle touwtjes in handen heeft. Ze had idd moeten stoppen na de vijf uur show, en ze kan wel om gaan lopen zeiken op Katherine Keijl maar die heeft nog wel goed gescoord bij Max.

 5. EL-G

  Ik ben het volledig eens met die Gerard Joling! La Holt wil zich zelf profileren ten kosten van Bonnie. Die Viola is toch niet meer serieus te nemen.

  Nee ze doet alleen nog maar dingen waar ze volledig achter staat en wil niet voor elk wissewasje op de buis zei ze een paar jaar geleden in een interview… we hebben haar toch de afgelopen jaren overal voorbij zien trekken; Bobo´s in the Bush, Big Brother VIPS, Glas is half vol, IQ Test… noem maar op..

 6. mari

  holt moet van de tv af
  bij life en cooking lopen zeiken dat ze een burn out heeft gehad mede door de pesterijen van robert jensen
  en dan jezelf zo op televisie presenteren
  dat is toch voer voor robert jensen

 7. nancefan

  bonnie is oud genoeg om zelf te weten hoeveel ze drinkt, daar kan viola niks aan doen hoor.

 8. nancefan

  @rinze, veel fouten in jouw schrijven, en ze heeft het helemaal niet over keyl

 9. boris

  Ik ben het volledig met Joling eens dat Holt heel precies weet hoe televisie maken werkt. De fout die ze maakt is dat ze meent er zelf mee weg te komen door een ander, St. Clair in dit geval, op een hautaine, arrogante en bijzonder onsympathieke manier, ondergeschikt aan haar te maken. Gelukkig prikt een goede en gevoelige kijker hier wel doorheen en ziet hoe ijskoud Holt de show probeert te stelen ten koste van een (bijna) hulpbehoevende alcoholiste.

 10. remo

  @mari,
  Als er al ”iemand van de tv moet’, is dat Bonnie de debiel en
  niet Viola Holt. Bonnie zuipt zichzelf geheel klem, niemand
  zit voor haar te drinken. Dan ook nog zo nodig met je totaal
  klem gezopen kop op tv willen is verschrik-ke-lijk stom.
  en dan wil jij degene die naast de debiel op tv staat, van de
  buis hebben ?
  Krom redeneren is een kunst, maar KAN jij eigenlijk wel denken,
  Mari. Waar zit hier het argument ? Is mevr. Bonnie niet
  toerekeningsvatbaar? Wil je dat zeggen?

 11. Televisiefreaks

  John de Mol kan zijn portemonnee beter opentrekken om een blik vrouwelijke jonge vj’s van TMF over te kopen in plaats van zijn centen aan afgeserveerde dames als Viola of Bonnie uit te geven.

 12. Coco

  Bonnie moet tegen zichzelf in bescherming genomen worden en Viola is een opportunist pur san. De kwade genius in dit alles is toch echt John de Mol, hij probeert helemaal niets vernieuwends op de buis te brengen en maakt een programma met twee halve garen bejaarde mutsen, wat verwacht je dan.. waarschijnlijk wilde hij, om de kijkcijfers op te schroeven, dat er meer drank in het spel zou komen, zou me niets verbazen, maar goed it backfired. Ik hoop dat deze twee vrouwen de eer, voor zover die nog te redden is, aan zichzelf zullen houden en noooooooooit meer op tv zullen verschijnen.

 13. nancefan

  leedvermaak viert hoogtij, typisch nederlands, maar bonnie drinkt wat en hoeveel ze zelf wil, flauw om viola daar de schuld van te geven en bejaard zijn de dames allebei echt niet hoor @ remo jij ziet het goed. iemand met een indrukwekkende staat van dienst zoals viola hoeft zich niet te laten zeggen dat ze te camerabewust is, moet je juist zijn denk ik en @ mike: klasgenoten door viola gepresenteerd scoorde ook 1.2 miljoen kijkers hoor, en dat was ver na de 5 uurshow.

 14. Jorzz

  Het programma vond ik sowieso niet al te sterk, nou wel sterk in de zin van ‘sterke drank’, maar niet te vergelijken met G&J Over de vloer. Alhoewel Viola wel leuk kan zijn, zo was ze te zien in Bobo’s in the Bush! :P
  (beste Carlo&Irene Fan; http://www.carloirenewebsite.nl)

 15. Robin

  Oke, nu weet ik het zeker! SDOHI is doorgestoken kaart! Elke week bij tussenstand wel 53% ofzo, nooit 75% ofzo :S en altijd de 2e gaat door 8-)

 16. Robin

  Zoals ik al zei, nu Jasmine in eens 48%… jaja..

 17. ?

  Viola?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.