Tien ontstemt over gedrag Gerard Joling

Televisiezender Tien is behoorlijk ontstemd over het gedrag van Gerard Joling. De zanger kwam dinsdag niet opdagen tijdens de opnames van het succesvolle programma Joling en Gordon over de vloer. Dat meldt het ANP. “We balen flink en beraden ons over eventuele stappen“, aldus een woordvoerder van de zender. Volgens hem liet het management van Joling dinsdag weten dat hij niet zou komen. Een reden werd niet gegeven. Joling kwam al eerder niet opdagen.

Gordon was daar vorig jaar boos over en de ruzie werd uitgevochten in de media. Uiteindelijk suste Tien de rel en dacht die dat alles weer koek en ei was. “We dachten dat na onze gesprekken alles was opgelost en we overal aan hadden voldaan.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen