Nieuwe afleveringen Hello Goodbye bij NCRV

De NCRV zendt vanaf vanavond een nieuwe reeks afleveringen uit van Hello goodbye. Gedurende tien weken wordt de kijker meegenomen naar Schiphol, waar het 24 uur per dag een komen en gaan is van mensen met iedere minuut een ontmoeting of een afscheid. Presentator Joris Linssen gaat in Hello goodbye op Schiphol op zoek naar de verhalen achter het nemen van afscheid en hereniging, verhalen over liefde en vriendschap. Achter iedere aankomst en vertrek schuilt een uniek verhaal.

In de eerste aflevering staat een vrouw te popelen om haar vriend in de armen te vallen en ziet de kijker een afscheid tussen twee vrouwen. Verder neemt een jongen uit Uruguay afscheid van zijn pleeggezin en vertelt een dochter over haar relatie met haar vader. Tot slot kan een Cubaanse moeder na lange tijd haar jonge dochtertje voorgoed in haar armen sluiten. Hello Goodbye is om 20.30 te zien op Nederland 1.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen