Nationale IQ-test 2007 op Nederland 1

Het jaarlijkse BNN-programma De nationale IQ test is dit jaar voor het eerst te zien op Nederland 1. Patrick Lodiers (foto) en Ruben Nicolai is het gloednieuwe presentatieduo van de Nationale IQ Test, die tussen 20.30 en 22.30 uur voor de zevende keer te zien is op televisie. In de uitzending zullen onder meer de bekende Nederlanders Viola Holt en Bonnie St. Claire hun IQ laten testen. Ook een groep stoei- poezen en moslima’s doen mee.

Na afloop van De Nationale IQ Test 2007 presenteert Joris Linssen vanavond het NCRV-programma Taxi Toppers op Nederland 1 (22.30 uur). In Taxi Toppers ontmoet Joris Linssen de passagiers die in het verleden diepe indruk op hem hebben gemaakt. In 2004 stapte er bijvoorbeeld een jonge vrouw in de taxi. Zij heeft een taart bij zich voor haar jarige zoon. Zijn vader kan niet bij het feestje zijn; die is vermoord. De dader is sinds kort weer op vrije voeten. Ook andere mooie, grappige of ontroerende momenten uit zes jaar Taxi komen in de uitzending voorbij.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen