Maartje van Weegen gasthoofdredacteur RTL Boulevard

Geplaatst op di 30 jan 2007 om 17:10Na Max Westerman, André van Duin, Marco Borsato, premier Balkenende en Fons van Westerloo heeft RTL Boulevard vrijdag 2 februari eindelijk eens een vrouwelijke gasthoofdredacteur. Op deze dag zwaait Maartje van Weegen namelijk de scepter op de redactie van het RTL 4-programma. De NOS-presentatrice is hiervoor ingeroepen omdat het op 2 februari precies vijf jaar geleden is dat Prins Willem-Alexander en zijn Màxima met elkaar in het huwelijk traden.

Maartje blikt terug op de heugelijke dag van het koninklijk paar, inclusief anekdotes van achter de schermen. Ook legt ze uit wat er allemaal komt kijken bij een staatsbezoek als de NOS (met Maartje) er verslag van doet. Bovendien passeren ook Maartjes favoriete muziekkeuze en haar inzet als ambassadeur van Stichting MS Research de revue. De journaliste neemt bovendien ook in de studio plaats op ‘de derde stoel’, naast Daphne Bunskoek en Albert Verlinde.


11 Reacties op “Maartje van Weegen gasthoofdredacteur RTL Boulevard”


 1. Frits

  Het heikneuter-gehalte bij RTL Boulevard begint ook draconische vormen aan te nemen :(

 2. JM

  Goede reden om haar uit te nodigen: “De NOS-presentatrice is hiervoor ingeroepen omdat het op 2 februari precies vijf jaar geleden is dat Prins Willem-Alexander en zijn Màxima met elkaar in het huwelijk traden”

  Proberen ze hiermee trouwens Nederland 1 kijkers naar RTL4 te lokken ;)?

 3. Hans Anders

  @Frits,

  Inderdaad, tot nu toe was het allemaal reuze swingend met John van den Heuvel en Fiona of hoe heet die modedoos?
  Ook het gastpresentatorschap van Irene is Super-affengeil!!

 4. Televisiefreaks

  Wel leuk om Maartje eens in een ander programma te zien. Wie weet levert dit wederzijds besnuffelen bij RTL haar straks een leuke nieuwe job op nadat ze straks gestopt is met de verslaggeving over het koninklijk huis.

 5. Frits

  Is Maartje journalist? Brave, onnozele, voorgekauwde, niets onthullende vragen stellend aan leden van het koninklijke huis met voorgekauwde nietszeggende antwoorden als resultaat.
  Waarom geen onthullende vragen ? Hoe vaak doet Willem Alexander het met Maxima, blijft het kapsel van Beatrix ook tijdens het douchen nog in model en komt de koningin na de dood van haar man nog wel sexueel aan haar trekken? Prangende vragen van een onderdaan. :?

 6. Bastiaan

  @Frits, ben je weer eens ontsnapt?

 7. Frits

  Ja, maar dat is ook niet zo moeilijk met rijdende rechter achter je aan. Die scootmobiel van hem haalt amper 20km per uur, en had tie Mieke ook nog achterop zitten. Hoor ik net ook nog dat hij een stuurfout gemaakt heeft en met zijn Mieke in de struiken is beland, alwaar ze van de nood een deugd gemaakt schijnen te hebben. Ze zijn nu een aflevering van de ongekuiste versie aan het opnemen. ;)

 8. BLURP@#%^@%#^%@

  Ik dacht dat NOS personeel niet mochten snabbelen!

 9. Tom

  De maand januari zit er bijna op. Vorig jaar januari haalde Tien een marktaandeel van 6,5% op hun doelgroep 20-49, deze maand ziet het ernaar uit dat Tien wel 5,5% gaat halen op 20-49. Helaas is het nog niet gelukt om met de vernieuwde programmering echt door te breken, maar er komen nu weer heel veel nieuwe programma’s aan bij Tien. Wanneer verwachten jullie de grote doorbraak van Tien?

 10. Gerard

  Ik verwacht eerlijk gezegd niet zo heel veel meer van Tien. De programma’s en kijkcijfers worden steeds slechter en het lijkt wel of ze zelf de moed ook een beetje hebben opgegeven. In het begin hadden ze heel veel Nederlandse dramaseries tegelijkertijd en ook eigen nieuws met NSE, zelf Thuis vond ik best wel leuk. Op de een of andere manier doet Tien nu zo goedkoop aan met dingen als Ab Normaal, Bonnie & Viola, het Schnabbelcircuit en De Gouden Kooi was in het begin wel leuk, maar nu is het zo ranzig geworden met al die ruzie en prosttituees die in en uit lopen voor Huub.

 11. Mickey

  @ Gerard

  TalpaTV goedkoop? Lotte, van Speijk, Gooische Vrouwen, Man en Paard waren series die van september tot nu draaien of draaide.

  Verder zijn programma’s als M/V, KoppenSnellers, 1 tegen 100, Deal or No Deal, 1 miljoen wat, Miljoenenjacht, Klunners uit kenia best kwalitatief goede programma’s.

  Alleen de dinsdag is wat cheap, maar moet dan alles goud zijn wat er blinkt bij Talpa TV.

  Verder gaat het juist steeds beter met Talpa TV, de vooravond van Tien staat sterker dan vorig jaar, het probleem licht m vooral in de late night en kwakkelende prime time!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.