Maartje van Weegen gasthoofdredacteur RTL Boulevard

Na Max Westerman, André van Duin, Marco Borsato, premier Balkenende en Fons van Westerloo heeft RTL Boulevard vrijdag 2 februari eindelijk eens een vrouwelijke gasthoofdredacteur. Op deze dag zwaait Maartje van Weegen namelijk de scepter op de redactie van het RTL 4-programma. De NOS-presentatrice is hiervoor ingeroepen omdat het op 2 februari precies vijf jaar geleden is dat Prins Willem-Alexander en zijn Màxima met elkaar in het huwelijk traden.

Maartje blikt terug op de heugelijke dag van het koninklijk paar, inclusief anekdotes van achter de schermen. Ook legt ze uit wat er allemaal komt kijken bij een staatsbezoek als de NOS (met Maartje) er verslag van doet. Bovendien passeren ook Maartjes favoriete muziekkeuze en haar inzet als ambassadeur van Stichting MS Research de revue. De journaliste neemt bovendien ook in de studio plaats op ‘de derde stoel’, naast Daphne Bunskoek en Albert Verlinde.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen