Dorine: ‘X Factor hoop gedoe en lawaai om niets’

Geplaatst op di 30 jan 2007 om 11:20De 67-jarige Dorine moest zondag het podium van X Factor verlaten. Ze heeft genoten van de uitzen- dingen, maar is blij dat het weer over is. “Hoewel ik zingen bloedserieus neem, was het programma voor mij toch maar spielerei. Dat kwam op de kijkers misschien verwarrend over“, vertelt Dorine in het AD. “Omdat ik langer heb geleefd, prik ik zo door alle opsmuk heen. Zo’n show is in wezen een hoop gedoe en lawaai om niets. Ik heb als een oma geprobeerd Sharon en Anja, die soms erg gestrest waren, daarin een beetje te begeleiden.

Dorine is ervan overtuigd dat haar deelname aan X Factor een voorbeeldfunctie heeft gehad. “Laatst werd een goede vriendin van mij bij de groenteboer aangesproken door een vrouw op leeftijd. Ik had haar leven veranderd, vertelde die dame. Ze zei: ‘Ik ben 64 en had het gevoel dat ik was uitgerangeerd. Maar nu ik Dorine heb gezien, weet ik het zo net nog niet.’ Oudere mensen hebben zich echt aan mij opgetrokken.


8 Reacties op “Dorine: ‘X Factor hoop gedoe en lawaai om niets’”


 1. M@rk-Bred@.

  Kijk, eindelijk iemand die er verstand van heeft! Gaat bij RTL alleen om de euro’s die binnenkomen via sms…

 2. René U

  Ik volg X-Factor niet, maar afgelopen zondag wel een stukje van Dorine’s optreden gezien…Het werd hoog tijd dat ze er uit vloog. Leek nergens op! Een verkrachting van Lionel’s liedje..

 3. twan

  mee eens rené

 4. Televisiefreaks

  Dorine kan aan de slag bij Omroep Max, Hanneke heeft dezelfde leeftijd en gaat er ook aan de slag.

 5. TOTP

  Ik heb gisteren de laatste 50 min. ofzo van de herhaling van The X Factor gezien, omdat ik hier las dat die Dorine eruit was gegaan zondag. Het podium ziet er super uit, al is het ontworpen in de UK. Maar die Dorine en die gast met die krullen die ook moest zingen in the showdown, waren echt slecht. Ik hoor nog liever Jamai’s kattegejank van Idols I. Dit bewijst echt naar mijn mening voor de zoveelste keer dat de zangtalenenjachten (Idols, Popstar en The X factor) in Nederland totaal geen zangtalenten hebben weten te bregen. Er kunnen een paar redelijk tot aardig zingen, maar er komen zeker geen Will Young’s, Anthony Callea’s of Kelly Clarkson’s uit voort.

 6. Dennis Vaes

  @ TOTP

  Sharon heeft wel het talent, ze woont alleen in het verkeerde land.

 7. doeternietoe

  alleen al die twee mannelijke juryleden die elkaar steeds zitten af te zeiken.lijken gvd wel kleuters. alleen daarom kijk ik niet meer naar dat geneuzel. gaat toch helemaal nergens meer over.

 8. Anoniem

  Dorien vind ik inderdaad niet de allerbeste Zangeres maar ze heeft wel iets vind ik. Ik zou er zelf geen cd van kopen maar ik kan me wel voorstellen dat er best mensen zijn die graag naar haar luisteren…. Dus toch “petje af hoor!”

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.