Dorine: ‘X Factor hoop gedoe en lawaai om niets’

De 67-jarige Dorine moest zondag het podium van X Factor verlaten. Ze heeft genoten van de uitzen- dingen, maar is blij dat het weer over is. “Hoewel ik zingen bloedserieus neem, was het programma voor mij toch maar spielerei. Dat kwam op de kijkers misschien verwarrend over“, vertelt Dorine in het AD. “Omdat ik langer heb geleefd, prik ik zo door alle opsmuk heen. Zo’n show is in wezen een hoop gedoe en lawaai om niets. Ik heb als een oma geprobeerd Sharon en Anja, die soms erg gestrest waren, daarin een beetje te begeleiden.

Dorine is ervan overtuigd dat haar deelname aan X Factor een voorbeeldfunctie heeft gehad. “Laatst werd een goede vriendin van mij bij de groenteboer aangesproken door een vrouw op leeftijd. Ik had haar leven veranderd, vertelde die dame. Ze zei: ‘Ik ben 64 en had het gevoel dat ik was uitgerangeerd. Maar nu ik Dorine heb gezien, weet ik het zo net nog niet.’ Oudere mensen hebben zich echt aan mij opgetrokken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen