BNN presenteert Laughing Matters

Van woensdag 21 maart tot en met zaterdag 24 maart is de Universiteit van Twente weer het decor zijn van ruim dertig acts op het gebied van cabaret, stand-up comedy, impro-theater, visuele comedy en straattheater. Want voor de vijfde keer wordt het humorfestival Laughing Matters georganiseerd. Tijdens deze jubileumedi- tie zijn er diverse acts, zoals De Lama’s, Klaas van der Eerden, Droog Brood, Not the dr. Phil show en Guido Weijers.

In drie zalen zijn artiesten uit binnen- en buitenland te zien en ieder kwartier begint er ergens een nieuwe voorstelling. Dit jaar zullen de Lama’s het festival op woensdag 21 maart aftrappen met een speciale voorstelling die inmiddels is uitverkocht. Laughing Matters Enschede begon in 2003. “In 2004 werd BNN presenting partner van het festival en zorgde daarmee voor een enorme impuls“, aldus een woordvoerster van de omroep. Inmiddels doet BNN al drie jaar verslag van het evenement. Op vrijdag 6 april is de registratie van Laughing Matters 2007 te zijn om 22.55 uur bij BNN op 3.

Dit jaar is 3FM Serious Radio ook mediapartner. De zender besteedt van zaterdag 3 tot en met vrijdag 9 maart al uitgebreid aandacht aan het evenement. Op vrijdag 23 maart komt 3FM van 19.00 tot 01.00 uur live vanaf Laughing Matters. (Foto: Erik Keyzer)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen