Avontuurlijke huwelijksreizen in ‘Harts tocht’ bij NET 5

Zeven koppels met een uitgesproken huwe- lijkswens staan in het nieuwe programma Harts tocht van NET 5 voor een grote uitdaging: een avontuurlijke huwelijksreis maken vóór ze trouwen. Zeven weken lang strijden ze in het verre Australië om de hoofdprijs, een unieke trouwplechtigheid op één van de mooie huwelijkseilanden van Australië. De reis is volgens NET 5 een spannende tocht vol opdrachten die één voor één te maken hebben met de lokale geschiedenis, cultuur of natuur.

Door het succesvol vervullen van deze opdrachten spekken de koppels de bruidsschat, blijven ze in het spel en maken ze kans om de eindstreep te halen. De koppels doorkruisen verschillende staten en dringen door tot in het hart van Australië. Harts tocht is vanaf zondag 4 maart wekelijks om 21.30 uur te zien bij NET 5. Op 25 februari introduceert NET 5 op de zondagavond (20.30 uur) de vierde reeks van het avontuurlijke programma Peking Express met Art Rooijakkers.

In maart gaat NET 5 ook van start met de Nederlandse dramaproductie Julia’s Tango. Wanneer de succesvolle advocate Julia Marsman (32) besluit om een weekje met haar beste vriendin naar Buenos Aires te gaan, heeft ze nog geen idee dat die beslissing haar leven ingrijpend zal veranderen. Want eenmaal terug in de stad waar haar familie vandaan komt en die ze als kind voor het laatst zag, wordt het al snel duidelijk dat het niet bij die ene week zal blijven. Met hulp van haar vriendin Marjolein, haar achternichtje Pia en de al tien jaar in Buenos Aires wonende Jacqueline, wil Julia proberen van een pand een bed and breakfast te maken.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen