Ivo Niehe terug met TROS TV Show op reis

Ivo Niehe keert vanaf januari 2007 terug bij de TROS met een nieuwe serie af- leveringen van TROS TV Show op Reis, waarin hij opmerkelijke binnen- en buitenlandse bekendheden portretteert. Reinout Oerlemans stopt met de TV Show. “Ik vond dat ik vanwege mijn drukke werkzaamheden voor Eyeworks te weinig tijd kon geven aan de TROS TV Show“, verklaart Reinout Oerlemans vandaag. “Zo’n programma verdient een volledig commitment.

Vandaar dat ik Ivo heb gevraagd of hij ervoor voelde terug te keren naar zijn oude liefde. Ik ben trots dat ik een jaar lang met succes dit prachtige programma heb mogen presenteren en ik vind het mooi om nu samen met Ivo zijn nieuwe serie te gaan produceren, binnen onze samenwerking IN2Eyeworks.

Ivo hoefde niet lang na te denken over het voorstel. “Wel vond ik het onontkoombaar om na 25 jaar een aantal nieuwe elementen toe te voegen“, vertelt Niehe. “Het tv- landschap is, met name het laatste seizoen, zodanig veranderd door de komst van veel dagelijkse talkshows dat de oude studioformule van de TV Show is achterhaald. De Op Reis-portretten, opgenomen bij de hoofdgast thuis, blijven de basis.

De TROS is blij dat Ivo ervoor heeft gekozen terug te keren bij de ‘Grootste familie van Nederland’. Gerard Baars, programmaleider van de TROS: “Ivo Niehe’s vakmanschap en toewijding horen bij de publieke omroep. Dat herkennen de kijkers en ook de vele nationale en internationale gasten die in Ivo’s programma hun opwachting zullen maken. De TROS is blij met de terugkeer van ‘mister TV Show’.

De eerste aflevering van de TROS TV Show is vrijdag 5 januari. Die uitzending staat in het teken van John Kraaykamp sr. Ivo: “Dit is de registratie van een uniek theateroptreden van de 81-jarige maestro in het Nieuwe de la Mar Theater in Amsterdam. We zien Nederlands grootste acterende clown in topvorm in de liedjes die hij zingt, de sketches die we samen spelen en het gesprek op het toneel over zijn leven. Humor is vanzelfsprekend het hoofdbestanddeel van de uitzending, maar minstens even indrukwekkend is de emotie in de zaal die een uur lang voelbaar is.

Reinout Oerlemans blijft wel werkzaam bij de TROS. Hij komt volgend jaar met een serie specials bij die omroep. Daarover komt binnenkort meer informatie.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen