‘Bonnie St. Claire stopt niet met programma’

Geplaatst op za 30 dec 2006 om 13:59

Bonnie St. Claire (foto) stopt niet met het nieuwe programma Het glas is halfvol op Tien. Dat meldt een woordvoerder van de tv-zender aan Novum. Bonnie verklaarde vrijdag de opnames van het programma met Viola Holt te willen staken, omdat ze teveel als drankorgel zou worden neer- gezet. “Bonnie was gewoon een beetje boos. Maar ze flapt er wel vaker dingen uit“, aldus een woordvoerder van Tien. Het programma wordt wel enigszins aangepast, nu St. Claire haar onvrede heeft geuit bij de televisiezender.

Zij en Viola zijn de hoofdpersonen in dit verhaal, dus als een van hen aangeeft niet tevreden te zijn dan houd je daar rekening mee. Er wordt zeker naar elkaar geluisterd. We hebben een gezonde discussie met elkaar gevoerd.

Er zijn nu drie afleveringen van Het glas is halfvol opgenomen. In het programma, waarvan dinsdag de eerste aflevering te zien is, bezoeken Bonnie St. Claire en Viola Holt allerlei feestjes. Bonnie’s echtgenoot Anne-Jan Jongebloed vertelt in het Algemeen Dagblad: “Het is drank hier, drank daar. Overal in beeld. Dat is nooit de bedoeling geweest. De bladen grijpen hun kans en koppen met Consumptiebonnie en de Zuipzusjes. Dan moet je kunnen zeggen: dat wil ik absoluut niet.
9 Reacties op “‘Bonnie St. Claire stopt niet met programma’”


 1. Mickey

  Wat ik al zei, een dikke PR-stunt ;) … relletje, heel profesioneel roddellend nederland pikt het op, klabahm reclame voor Bonnie en Viola ;) :P

 2. mari

  kut komt dat drankorgel toch nog op tv

 3. Wim H

  Wellicht ten overvloede, maar voor de beleidsbepalers bij Talpa hierbij een linkje naar de reakties op een “willekeurig” artikel in het AD:

  http://www.ad.nl/cultuurenshow/article948645.ece#reactie

 4. Peter

  @ wim H: Ben jij er ook zo eentje? Zo een gefrustreerde bejaarde die bij het zijn van een mobiele telefoon al met zijn handen in het haar zit…

 5. Johan B.

  Daar nemen we dan maar een borrel op.

 6. Yamaha

  Heb dat schaap van een Bonnie van de week ook gezien in de Top 2000 a go go, maar wat is dat een ergernis dat wijf.
  Of ze zat was weet ik niet, maar ze stelde haar aan als een klein kind en de presentator had haar er wel uit willen sodemieteren, wat een onnozele trut!

 7. Jorzz, Fijne Jaarwisseling

  Waarom gaan we nooit meer kijkcijferraden? :(

 8. [dannyºlinkers).nl - Gezellig 2007!

  @Jorzz:
  Ja inderdaad, vind ik ook jammer. :(

 9. ladygoudvink

  iederdaad dus een pr stunt
  ik denk trouwens dat ze echt een alcholiste is dat ka niet anders

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.