‘Bonnie St. Claire stopt niet met programma’

Bonnie St. Claire (foto) stopt niet met het nieuwe programma Het glas is halfvol op Tien. Dat meldt een woordvoerder van de tv-zender aan Novum. Bonnie verklaarde vrijdag de opnames van het programma met Viola Holt te willen staken, omdat ze teveel als drankorgel zou worden neer- gezet. “Bonnie was gewoon een beetje boos. Maar ze flapt er wel vaker dingen uit“, aldus een woordvoerder van Tien. Het programma wordt wel enigszins aangepast, nu St. Claire haar onvrede heeft geuit bij de televisiezender.

Zij en Viola zijn de hoofdpersonen in dit verhaal, dus als een van hen aangeeft niet tevreden te zijn dan houd je daar rekening mee. Er wordt zeker naar elkaar geluisterd. We hebben een gezonde discussie met elkaar gevoerd.

Er zijn nu drie afleveringen van Het glas is halfvol opgenomen. In het programma, waarvan dinsdag de eerste aflevering te zien is, bezoeken Bonnie St. Claire en Viola Holt allerlei feestjes. Bonnie’s echtgenoot Anne-Jan Jongebloed vertelt in het Algemeen Dagblad: “Het is drank hier, drank daar. Overal in beeld. Dat is nooit de bedoeling geweest. De bladen grijpen hun kans en koppen met Consumptiebonnie en de Zuipzusjes. Dan moet je kunnen zeggen: dat wil ik absoluut niet.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen