1 miljoen kijkers voor Ranking the Stars


De kijkcijfers van vrijdag 8 december 2006 (SKO)

Ranking the Stars (BNN, Ned3, 20:34) – De eerste aflevering van het nieuwe BNN-programma Ranking the Stars werd gisterenavond door 1.037.000 kijkers (madl: 14.5%) bekeken. Milika Peterzon is één van de deelnemers aan het programma. “We moeten onszelf en elkaar ‘ranken“, legt Milike uit bij de GPD. “Als ik Leontine Borsato de liefste noem, en de meeste van de honderd mannen aan wie datzelfde tevoren is gevraagd vinden dat ook, dan heb ik die vraag gewonnen.

Milika vertelt zich best kwetsbaar te hebben gevoeld tijdens de opnames van Ranking the Stars. “Je kan mij niet de liefste vinden, maar ik ben best lief. Dus moet je je weer verdedigen. Bij ‘wie onderhoudt het beste vriendschappen?’ stond ik op één, leuk. Bij ‘wie kan het slechtst tegen kritiek’ sta je liever niet bovenaan. Mensen denken dat ik hard en streng ben en goed tegen kritiek kan. Toevallig niet. Ik kan doen alsof, maar dan ben ik blij met een brede schouder thuis.” Milika is vooral bekend als presentatrice van Hart van Nederland. Na elf jaar heeft Peterzon nog steeds geen genoeg van het nieuwsprogramma. “Ik sta open voor van alles, maar het moet wél leuker zijn. Bij het Hart is er elke dag weer wat anders. Als de zandsculptuur in Almere er weer aankomt, zeg je een keer: niet meer doen. Maar het blijven mooie plaatjes.

TROS TV Show (TROS, Ned1, 20:33) – Voor een speciale uitzending van de TROS TV Show vertrokken vijf presentatoren van ‘de grootste familie naar Nederland’ naar het verre China. Jan Smit en Belle Perez bezochten samen het grote Shanghai. “Ik kon me vooraf geen enkele voorstelling van deze stad maken, maar eigenlijk is het net Volendam in het groot“, vertelt zanger Jan Smit bij TVgids Online. “Het is er wel heel erg hectisch. Auto’s en fietsers rijden kriskras door elkaar, en dat maakt het erg chaotisch. Wel vond ik het erg leuk om te zien hoe slim de Chinezen met hun fietsen omgaan. Ze krijgen het voor elkaar om er hele vrachten mee te vervoeren en blijven toch in balans. Echt super.” Ook sportgezicht Jack van Gelder bezocht China. Hij ging kijken hoe ver de Chinezen zijn met de voorbereidingen op de Olympische Spelen van 2008. “Het IOC heeft de bevolking inmiddels opgroepen om het wat rustiger aan te doen. De bouw van alle stadions gaat zo snel, dat ze tegen 2008 alweer aan onder- houd toe zijn. De stadions die er al nu voor een deel staan, zijn zeer indrukwekkend. Alles hebben ze er voor over om van de Spelen een succes te maken. Zelf wil ik er in 2008 ook graag bij zijn.” De speciale China-uitzending van de TROS TV Show werd gisterenavond door 1.178.000 kijkers (madl: 16.3%) bekeken.

Waltz (NPS/VARA/VPRO, Ned2, 21:05) – Aart Staartjes is momenteel te zien als circusdirecteur Willy Waltz in de dramaserie Waltz op Nederland 2. “Dit is de mooiste rol van mijn leven“, vertelt Staartjes in het AD. “Dat is niet alleen mijn verdienste. Zo is het een geweldige vondst van de schrijver (Robert Alberdingk Thijm) dat Waltz zich die Russische vriendin laat aanleunen. Die vrouw belazert hem waar hij bij staat, maar dat vindt Waltz niet erg, want dat geeft hem de mogelijkheid haar te chanteren. Door haar karakter kan ik Waltz neerzetten als de sluwe vos die hij is. (..) Voor een acteur is die Willy Waltz met zijn onaangename getreiter een waar godsgeschenk. Het omgekeerde – de goede held uithangen – doe ik niet graag. Mensen zonder smetje zijn saai.” Zelf heeft hij ook zijn smetjes. “Ik ben gewoon niet zo’n feestbeest. Als ik bij iemand op visite ga en hij roept: ‘We gaan er een gezellige avond van maken’, word ik acuut chagrijnig.” Waltz trok gisteren 331.000 kijkers (madl: 4.5%).

De afbeelding “http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/kijkcijfersgroot.JPG
</p>
    </div><!-- .entry__content -->

    <footer class=

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen