Peter van der Vorst presenteert nieuwe reeks De 10

In drie speciale december-uitzendingen van het programma De 10 bespreekt presentator Peter van der Vorst de meest opmerkelijke tv-programma’s van het afgelopen jaar, onthult hij welke personen de afgelopen twaalf maanden veelvuldig in de spotlights stonden en maakt hij de gebeurtenissen bekend waar schande over gesproken werd in 2006. De 10 is vanaf zondag 3 december drie weken lang om 22.30 uur te zien bij RTL 4.

In De 10 Meest Spraakmakende TV-programma’s Van 2006 is in de eerste aflevering op 3 december uiteraard de ijsdansoorlog tussen de succesvolle tv-shows Dancing On Ice en Sterren Dansen Op Het IJs terug te zien. Verder liepen de gemoederen hoog op omtrent het programma De Gouden Kooi en is de discussie rondom Lingo ook zeker niet onopgemerkt voorbij gegaan. Daarnaast sprongen onder andere ook Groeten Terug, Over Mijn Lijk en Pauw & Witteman in het oog.

In De 10 Grootste Schandalen Van 2006 passeren op 10 december het dopingschandaal van wielrenner Floyd Landis, de ‘Pedo-Partij’, de Schipholbrand en de kopstoot van voetballer Zinédine Zidane de revue. Verder vertelt Arie Boomsma als ex-bewoner van het Bos & Lommer-complex over de constructieproblemen van het gebouw. Ook de scheiding van Mariska Hulscher komt in deze top 10.

Tot slot zijn zanger Jan Smit, gewichtsconsulente Sonja Bakker, topcrimineel Willem Holleeder, ex-parlementariër Ayaan Hirsi Ali, de Australische crocodile hunter Steve Irwin en Natascha Kampusch, het Oostenrijkse meisje dat acht jaar ontvoerd was, in de lijst van De 10 Meest Besproken Personen Van 2006 terug te vinden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen