Oprah met Madonna op 8 december bij RTL 4

De spraakmakende aflevering van The Oprah Winfrey Show met Madonna is op vrijdag 8 december te zien bij RTL 4. In deze uitzending staat de omstreden adoptie van het dertien maanden oude jongetje David uit het Afrikaanse land Malawi door Madonna en haar echtge- noot Guy Ritchie centraal. De zangeres kreeg forse kritiek te verwerken en hulde zich in stilzwijgen. In de Oprah Winfrey Show vertelt Madonna eindelijk haar kant van het verhaal.

Het rumoer rondom de adoptie door het sterrenkoppel is nog altijd niet verstomd. Via een straalverbinding legt Madonna aan Oprah uit dat ze erg teleurgesteld en zelfs geschokt is over de gang van zaken. De media krijgen een sneer van haar omdat ze vreest dat haar voorbeeld, haar huis openstellen voor een weeskind dat anders een levensverwachting zou hebben gehad van vijf jaar, niet snel meer gevolgd zal worden.

Naast deze controverse besteedt Oprah in deze aflevering ook aandacht aan de voorheen succesvolle Amerikaanse meidengroep de Dixie Chicks. Aan hun populariteit kwam prompt een einde toen zij zich (net voor de Amerikaanse invasie in Irak in 2003) uitspraken tegen de Amerikaanse overheid. Zij vertellen hoe ze de hetze en de boycots die daarna ontstonden, hebben ondergaan.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen