Meezingen met musicals tijdens kerst op RTL 4

Eerste Kerstdag wordt dit jaar bij RTL 4 gevierd met een karaokeversie van de musicals Annie en The Sound of Music (foto). De musicalfilms worden niet alleen voorzien van Nederlandse ondertiteling, maar zodra de liedjes worden ingezet ook van de originele Engelstalige song text in karaokevorm. “Kerst krijgt op deze manier voor de RTL 4-kijker een hele nieuwe lading. Samen met familie en vrienden voluit meegalmen tijdens de speciale meezingversie“, aldus een zegsvrouw.

De woordvoerster van RTL 4 spreekt van een wereldprimeur. Op maandag 25 december gaat de meezingmarathon om 17.15 uur van start met de musicalfilm Annie. Fans kunnen dan meezingen met onder andere de klassiekers Tomorrow en It’s A Hard Knock Life. Na een onderbreking van het RTL Nieuws en Goede tijden, slechte tijden is tussen 20.30 en 23.30 uur The Sound Of Music te zien. “Meejodelen met de familie Von Trapp op Do-Re-Mi en Edelweiss en nog veel meer gezellige nummers zorgen voor een knallende kerst bij RTL 4.

Tijdens deze avond organiseert de site www.rtl.nl een ludieke wedstrijd. Wie tijdens de karaokesessies de origineelste homevideo maakt, waarin is te zien hoe deze meezingavond heeft uitgepakt, maakt kans op diverse prijzen. Tussen Kerst en Oud en Nieuw kan de internetbezoeker de uiteindelijke winnaar kiezen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen