Martine van Os presenteert Max en Martine

Martine van Os is vanaf vanmiddag te zien als opvolgster van Catherine Keyl in de talkshow Max en Martine (17.35 uur, Ned2). Keyl presenteerde donderdag de laatste af- levering van Max en Catherine. “Catherine heeft zelf voorgesteld dat ik het van haar zou overnemen en ik heb er veel zin in. Ik vond het altijd al een prettig programma om naar te kijken. Vooral omdat er ruimte en rust is voor een lang gesprek.”

Martine, die voor omroep Max ook Appeltje voor de dorst maakt, gaat haar eigen draai geven aan het programma. Ze vervolgt in Televizier: “Het is ook onmogelijk om dat niet te doen. Dat zal blijken uit de keuze van mijn gasten. Ik heb een cultureel verleen en dat is te zien. Bart Chabot komt, Bastiaan Ragas, en Saskia Noort. Mensen die ik interessant vind. Maar ook René Froger en Lee Towers komen. Die vind ik ook leuk.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen