Joep Sertons maakt cast Veronica Poker compleet

Acteur Joep Sertons is de laatste bekende Nederlander die deel gaat nemen aan het nieuwe pokerprogramma Veronica Poker. Samen met Johnny de Mol, Fajah Lourens, Winston Bogarde, Ellen ten Damme en Lange Frans gaat hij leren pokeren van pokerpro’s Marcel Luske en Noah Boeken. In zeven afle- veringen leren de bekende Nederlanders alle kneepjes van het pokervak. De heren leren de deelnemers en de kijker naast de basisregels ook de strategieën van poker, zoals het bluffen aan de pokertafel.

De beste BN-er reist uiteindelijk af naar het buitenland om deel te nemen aan een prestigieus pokertoernooi. Monique Spronk (foto) gaat het programma presenteren. Monique presenteert momenteel het autoprogramma Heels On Wheels bij Veronica. Veronica Poker is vanaf maandag 8 januari om 22.30 uur te zien.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen