Henny Huisman terug met Huize Huisman bij EO

Henny Huisman is vanaf vanavond te zien in vier gloednieuwe afleveringen van het programma Huize Huisman bij de Evangelische Omroep op Nederland 2 (20.25 uur). Een luxe chateau in Limburg is tijdens deze afleveringen het decor van het programma. In de nieuwe reeks van Huize Huisman helpt Henny stellen die om nare redenen hun droomhuwelijk moesten afzeggen. Henny praat met hen op zijn Chateau in Baarlo over deze verdrietige en nare omstandigheden.

De gasten weten niet dat Henny Huisman hun droomhuwelijk alsnog heeft geregeld voor de volgende dag. In de eerste aflevering zijn Esther en Charles (foto) de gelukkigen. Twee dagen voor hun droombruiloft moesten zij iedereen afbellen. Het werd geen mooi sprookjeshuwelijk, maar een aantal angstige dagen in het ziekenhuis. De zwangerschap van Esther liep niet zoals gewenst en ze moet de laatste maanden voor de geboorte van hun dochter worden opgenomen. Henny zorgt er in Huize Huisman voor dat ze alsnog in het huwelijksboodje stappen.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen