De Bouwers gaat door bij RTL 4

De real life soap De Bouwers van Frans Bauer start vanavond met de eerste reactie van de volkszanger op het ver- velende nieuws dat hij afgelopen week te horen kreeg. De zanger heeft een poliep op zijn stembanden en zag zich daarom genoodzaakt zijn concertreeks in Ahoy’ uit te stellen. Alle bekende nieuwsbulletins besteedden aandacht aan het nieuws. De Bouwers van vanavond (20.30 uur, RTL 4) blikt terug op de week voorafgaand aan het nare bericht over Frans’ stemproblemen.

Alles is nog in volle gang. De voorbereidingen op de concerten lijken ondanks een voetblessure van Frans de voortgang niet in de weg te staan. Frans zoekt zijn kostuums uit en heeft tussendoor nog tijd om een rap met Ali B. en Lange Frans op te nemen. Ook krijgen de kijkers vanavond te zien hoe het showballet de kleding krijgt aangemeten en hoe er een circusnummer wordt ingestudeerd voor de opening van de shows. De hele familie Bauer is al drie maanden druk bezig met de voor- bereidingen en het aankleden van de teddyberen met Frans Bouwer-shirtjes. Als dan plotseling het vreselijke bericht binnenkomt, is bij alle betrokkenen de verbijstering van het gezicht af te lezen en iedereen vraagt zich af wat er nu gaat gebeuren.

In de daarop volgende aflevering, op donderdag 7 december, staat De Bouwers geheel in het teken van de afgezegde concerten in Ahoy’ en de emotionele reacties van alle betrokkenen. De tranen vloeien rijkelijk. Thuis bij Frans worden de hele dag bloemen en brieven afgeleverd. De hele dag wordt er druk overleg gevoerd over hoe en wanneer de concerten moeten plaatsvinden. Alles hangt af van de stembanden van Frans. In deze aflevering volgt de camera Frans en Mariska bij hun vervolgbezoek aan de KNO-arts en de dagen voor de operatie. Hoe houdt Frans zich als hij voorlopig niet mag praten? En hoe pakt de operatie uit?

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen