Catherine Keyl voor het laatst in Max en Catherine

Catherine Keyl is vandaag voorlopig voor het laatst te zien als de vaste presentatrice van het populaire middagmagazine Max en Catherine. “Ik wil meer tijd voor mezelf vrijmaken“, verklaart Catherine vandaag in de GPD-bladen. “Het programma duurt natuurlijk maar een uurtje, maar met de voorbereidingen ben ik dag en nacht bezig. Het vraagt erg veel om dat voor vier uitzendingen in de week te doen.

Van de optie om de talkshow afwisselend te presenteren met haar opvolgster Martine van Os, heeft Keyl uiteindelijk afgezien. Tot maart volgend jaar neemt Martine de presentatie over van het programma, dat de naam Max en Martine krijgt. Daarna is Keyl nog een aantal weken terug. “Martine kan zich goed inleven in mensen. Ook denk ik dat ze heel breed geïnteresseerd is en dat is heel belangrijk. Maar dat is ook wel iets waar ik moe van ben geworden, altijd maar interesse tonen.

Keyl ontvangt vanmiddag in de laatste uitzending (17.35 uur, Ned1) theaterproducent Joop van den Ende. “Hij is iemand die, net als ik, ook altijd maar gewerkt heeft. Toen hij op een gegeven moment een tik kreeg, besloot hij meer tijd met zijn kinderen door te brengen. Ik herken mezelf wel in hem.” De verdere inhoud van de uitzending is voor Catherine geheim. “Ik weet niet wat er allemaal gaat gebeuren. Iedereen om me heen doet er een beetje vaag over. Het wordt in ieder geval geen gewone uitzending.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen