Bekende vrouwen met billen bloot in Ranking the Stars

Wie zal het hardst wraak nemen op haar ex? Van wie horen we over vijf jaar niks meer? En wie heeft de slechtste kledingsmaak? Dit zijn enkele vragen die de tien bekende vrouwelijke sterren krijgen voorgelegd in het nieuwe BNN- programma Ranking the Stars. Katja Schuurman, Fiona Hering, Leontine Borsato, Victoria Koblenko, Chantal Janzen, Sophie Hilbrand, Georgina Verbaan, Daphne Bunskoek, Milika Peterzon en Yvon Jaspers gaan vanaf vrijdag 8 december met de billen bloot.

Ook pikantere onderwerpen gaan over tafel in het nieuwe Ranking the stars. Wie van de vrouwen heeft wel eens een trio gedaan? Wie liegt het meest om haar zin te krij- gen? En van wie is het het meest waarschijnlijk dat ze er een minnaar op na houdt?

Elke aflevering speelt presentator Paul de Leeuw twee rondes, ontfutselt hij de dames de antwoorden en legt hij de dames het vuur aan de schenen. De antwoorden van de tien vrouwen worden vergeleken met die van 100 mannen. De vrouw met de meest overeenkomstige antwoorden wint het spel.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen