Wouter Bos vanavond in Klasgenoten

Wouter Bos is vanavond de hoofdgast in het RTL 4-programma Klasgenoten. De PvdA-leider gaat in de uitzending terug naar zijn lagere school in het landelijke Odijk, onder de rook van Utrecht. In het jaar 1973/74 zat Wouter daar op de Eerste Christelijke Lagere School De Beurthonk. “Woutertje Kaboutertje, zoals hij destijds werd genoemd vanwege zijn lengte, was een echt bolleboos“, aldus een woordvoerder van RTL 4. “Op zijn elfde kwam hij al in de zesde klas terecht nadat hij een klas mocht overslaan.

Veel van de oud-klasgenoten van Wouter herinneren zich nog de gehandicapte broer van de PvdA-leider. Wouter vertelt openlijk over deze broer die overleed toen de politicus net van de lagere school af was. Verder wordt er in deze uitzending een beeld geschetst van de jaren zeventig. Zo komt onder meer Wouter’s grote voorbeeld Joop den Uyl voorbij en krijgt de kijker een indruk van de muziek uit de beginjaren ’70. Klasgenoten is vanavond tussen 21.30 en 22.30 uur te zien bij RTL 4.

Bij Talpa gaat vanavond om 21.30 uur het nieuwe programma Top Kok van start met presentatrice Caroline Tensen. In dit programma moeten twee kandidaten met drie verplichte en alledaagse ingrediënten iets bijzonders bereiden. In de eerste aflevering nemen de kandidaten Oscar en Steven het tegen elkaar op. Binnen twintig minuten moeten zij voor maximaal 12,50 euro een smakelijk gerecht klaarmaken. De kok die de jury het meest weet te bekoren gaat door naar de halve finale.

SBS 6 doopt de donderdagavond met ingang van vanavond om in ’topserie-avond’. Om 20.30 uur gaat bij die zender een nieuw seizoen van de Amerikaanse serie The Ghost Whisperer van start. Jennifer Love Hewitt vertolkt in deze serie de rol van Melinda Gordon; een jonge vrouw die op bijzondere wijze communiceert met de geesten van overleden mensen. Aansluitend zendt SBS 6 om 21.30 uur een nieuwe aflevering van de goed bekeken dramaserie House te zien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen