Tweede seizoen Prison Break van start bij RTL 5

RTL 5 gaat vanavond van start met het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Prison Break. Michael Scofield (een rol van Wentworth Miller) en een medegroepje gevan- genen zijn ontsnapt uit een zwaar bewaakte gevangenis. “Dat staat garant voor nieuwe zenuwslopende afleveringen van Prison Break waarin de jacht op de ontsnapte gevangenen is geopend“, aldus een woordvoerder van RTL 5. Prison Break wordt om 21.30 uur uitgezonden.

In het eerste seizoen maakte Michael Scofield zijn leven ondergeschikt wanneer hij een plan ten uitvoer brengt om zijn broer te redden van de doodstraf. Zijn broer is er namelijk ingeluisd en draait op voor een politiek spel waar hij geen schuld aan heeft. Aangezien Michael’s broer in een fort gevangen zit waar bijna niet uit te breken is, besluit Scofield zich vrijwillig op te laten sluiten. Hier vandaan weet hij, samen met een groep andere gevangenen, te ontsnappen.

De eerste aflevering van het tweede seizoen begint acht uur na de ontsnapping van Michael, Lincoln, Sucre en C-Note. Ze vluchten te voet via het bos en proberen zoveel mogelijk meters te maken. Met de FBI-agenten op hun hielen, proberen de ontsnapte gevangenen vervoer te bemachtigen. Ondertussen ligt Dr Tancredi door een overdosis in kritieke toestand in het ziekenhuis en wordt alles op alles gezet om de meest gezochte criminelen zo snel mogelijk achter de tralies te zetten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen