Natasja Froger vanaf 22 november in Hart in Aktie

SBS 6 gaat op woensdag 22 november (om 20.30 uur) van start met nieuwe afleveringen van Hart in Aktie. Natasja Froger (foto) helpt als de opvolgster van Wendy van Dijk problemen op te lossen van mensen die het echt verdienen. Natasja helpt naar eigen zeggen met hart en ziel. “Het is niks voor mij om toe te kijken terwijl anderen hard werken“, aldus Froger. In de eerste uitzending van Hart in Aktie staan Lieke en Peter centraal.

Lieke heeft het syndroom van Marfan. Door deze erfelijke ziekte groeit zij sneller dan gebruikelijk. Zij is nu al 1,70 meter lang en heeft schoenmaat 44 waardoor het voor haar onmogelijk is om leuke schoenen te vinden die passen bij haar leeftijd. Natasja neemt Lieke mee naar een kinderschoenen speciaalzaak waar Lieke haar eigen schoenen mag ontwerpen die vervolgens in Portugal voor haar worden gemaakt.

Vanwege het herstellen van een hartoperatie en beperkte niercapaciteit, is het voor Peter fysiek onmogelijk om zijn volkstuintje te onderhouden. Dit is de plek waar hij, na zijn vervroegd pensioen, zijn laatste dagen wil doorbrengen. Natasja gaat op onderzoek uit en treft een totale jungle aan. Zij verrast Peter door zijn tuin om te bouwen tot een onderhoudsvriendelijk paradijsje.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen