Frans Bauer schaatst in Dancing on Ice

Frans Bauer bindt aanstaande zondag (15 oktober) speciaal voor Dancing on Ice de schaatsen onder. Tijdens de finale brengt Bauer zijn nieuwste hit ‘Un dos tres’ ten gehore. Ook Martijn Krabbé en Francesca Vanthielen binden de schaatsen onder tijdens het finaleweekend van Dancing on Ice. Vergezeld door maar liefst veertig deelnemertjes van Kids On Ice verzorgt het presentatieduo op zaterdag de openingsact van Dancing On Ice.

Het is bijzonder te noemen dat werkelijk iedereen bij het RTL 4-ijsdansspektakel aankomend weekend het ijs trotseert“, aldus een woordvoerder van RTL 4. “Naast nog één keer alle deelnemers en hun partners wagen dus ook de presentatoren en de gastartiesten zich op het gladde ijs. Nog meer dan voorheen kunnen kijkers zich verheugen op topamusement van het hoogste niveau.

Voor Dancing On Ice-finalisten Froukje de Both, Kelly Pfaff en Staf Coppens komt het finaleweekend angstvallig dichtbij. Na maanden trainen onder creatieve begeleiding van coaches Stephane Morel en Lisa Micheal, verhardt zich nu de strijd om de Dancing on Ice-titel. De drie finalisten komen tijdens de finale zelfs los van het ijs.

Ook leuk voor ons, de choreografen, want we hebben veel meer mogelijkheden“, vertelt Stephane Morel in Televizier. “De sterren kunnen bijvoorbveeld heel snelle spins in de lucht maken.” Lisa Michael vult aan: “Of ze worden eerst weggeduwd en vervolgens weer opgevangen door hun partner. Ik heb zelf ook eens gevlogen in een ijsshow. In het begin is het een beetje eng, omdat je ineens boven het ijs zweeft. Maar als je geen hoogtevrees hebt, is het zó mooi om te doen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen