Frans Bauer schaatst in Dancing on Ice

Geplaatst op Fri 13 Oct 2006 om 9:33

Frans Bauer bindt aanstaande zondag (15 oktober) speciaal voor Dancing on Ice de schaatsen onder. Tijdens de finale brengt Bauer zijn nieuwste hit ‘Un dos tres’ ten gehore. Ook Martijn Krabbé en Francesca Vanthielen binden de schaatsen onder tijdens het finaleweekend van Dancing on Ice. Vergezeld door maar liefst veertig deelnemertjes van Kids On Ice verzorgt het presentatieduo op zaterdag de openingsact van Dancing On Ice.

Het is bijzonder te noemen dat werkelijk iedereen bij het RTL 4-ijsdansspektakel aankomend weekend het ijs trotseert“, aldus een woordvoerder van RTL 4. “Naast nog één keer alle deelnemers en hun partners wagen dus ook de presentatoren en de gastartiesten zich op het gladde ijs. Nog meer dan voorheen kunnen kijkers zich verheugen op topamusement van het hoogste niveau.

Voor Dancing On Ice-finalisten Froukje de Both, Kelly Pfaff en Staf Coppens komt het finaleweekend angstvallig dichtbij. Na maanden trainen onder creatieve begeleiding van coaches Stephane Morel en Lisa Micheal, verhardt zich nu de strijd om de Dancing on Ice-titel. De drie finalisten komen tijdens de finale zelfs los van het ijs.

Ook leuk voor ons, de choreografen, want we hebben veel meer mogelijkheden“, vertelt Stephane Morel in Televizier. “De sterren kunnen bijvoorbveeld heel snelle spins in de lucht maken.” Lisa Michael vult aan: “Of ze worden eerst weggeduwd en vervolgens weer opgevangen door hun partner. Ik heb zelf ook eens gevlogen in een ijsshow. In het begin is het een beetje eng, omdat je ineens boven het ijs zweeft. Maar als je geen hoogtevrees hebt, is het zó mooi om te doen.
22 Reacties op “Frans Bauer schaatst in Dancing on Ice”


 1. Mickey

  RTL4 trekt wel alles uit de kast om de finale show boven de 2 miljoen te krijgen he ;) … nu ze weten dat fransje scoort (zoals bij klasgenoten) mag hij ook DOI boven de 2 miljoen trekken … ach best slim ;)

 2. Mike

  Dat belooft een hoop spektakel. Dat zullen wel twee miljoen kijkers worden voor Dancing on Ice. Wie is de topartiest bij Sterren dansen op het ijs? Volgens mij Marco Borsato?

 3. M@rk-Bred@.

  Als ze effe wapperen met flappen dan is Frans Bauer er altijd snel bij hoor…van RTL-4, naar de TROS, naar Talpa en weer terug naar RTL…hij wordt echt op de hielen gezeten door Jan Smit en Jannes…

 4. Jeffrey

  Borsato en Lucie Silvas, dus waar RTL voor een ‘campingartiest’ kiest kijkt SBS naar artiesten die een intieme sfeer neerzetten. Ik geloof dat beiden de kluts kwijt zijn. Laatst zag ik Weekend Miljonairs ook al op RTL en All you need is love komt er ook al. Wendy hebben ze al binnen, binnenkort verwerven ze Peter R. zeker ook nog. Het is wel een echt SBS clubje aan het worden, dat RTL.

 5. Jeffrey

  Laat martijn trouwens niet met een handmicrofoon op het ijs.

 6. Jorzz

  Haha, inderdaad. Straks valt de beste man weer

 7. Jorzz

  SBS6 heeft haar oude 6 nu linksbovenin

 8. Chiel

  Hebben ze altijd al met Homeshopping. Heeft Net5 ook…

 9. Craig

  “Laatst zag ik Weekend Miljonairs ook al op RTL en All you need is love komt er ook al. Wendy hebben ze al binnen, binnenkort verwerven ze Peter R. zeker ook nog. Het is wel een echt SBS clubje aan het worden, dat RTL.”

  En waar zaten Robert ten Brink en Peter R. de Vries ook alweer voordat ze naar SBS6 gingen?

 10. Chiel

  Publieke omroep? ;)

 11. Frank

  @ Jeffrey, Net 16 jaar geworden of zo? Is niet erg maar anders zou je bovenstaand bericht niet hebben verstuurd.

 12. TOTP

  @Chiel: RTL

 13. Theo

  TOTP

  Chiel zat Graig een beetje in de maling te nemen :D

 14. Chiel

  Fijn dat iemand het door heeft :)

 15. Jeffrey

  Het is ironie :). Ik weet prima hoe het zit, maar feit is dat ik ze meer SBS gezichten vind dan RTL gezichten.

 16. Pieter

  @mickey quote : “ach best slim “…..hoe kleinzielig kan je doen zeg, had dit op Talpa geweest dan had je waarschljnlijk wel liggen te kwijlen hoe grandioos en creatief John bezig is zo een finale aflevering vol te proppen met leuke ideen en toppertjes, maar ha neen is rtl4 dus we zullen maar even laagdunkend reageren dan maar, jeeees jij bent nog zieliger dan de kijkcijfers van DOND die volgens jou toch een mega hit zou zijn, nou…NOT hahahhaha :p

 17. Jan

  FROUKJE moet winnen! iedereen op haar stemmen! niet op de belgen want belgen stemmen ook niet op ons! dus ff stemmen en froukje is iig de beste nederlandse :D toppie

 18. ingrid

  helemaal mee eens jan..

 19. Lieselotte

  Wat mij opvalt is dat de belgische juryleden een beetje teveel voor hun landgenoten zijn. Een 10 geven voor kelly is wel erg corrupt. Ze maakte echt een grote fout. Ik had deze kur nog nooit gezien en zag duidelijk dat het niet ging zoals het hoorde. lekker partijdig. Ze wil gewoon dat die Kelly wint.

 20. Jan

  we stemmen gewoon massaal op froukje :D
  denk dat dit de laatste keer is dat nederland en belgie nog eens zo’n programma gaan doen want dit kan echt niet!

 21. DOC

  awel ge zijt mis dannylinkers, eerst en vooral is het al nie eerlijk dat er drie nederlanders in de jury zitten en maar twee belgen. Gemakkelijk op deze manier hé!! Pascal naessens had het bij het rechte eind, prachtig programma maar de jury helpt het naar de bliksem.

 22. DOC

  Goed zo Ann, je hebt volledig gelijk!!!! Het gaat hier héél zeker om het schaatsen en om niks anders!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.