BNN adopteert lama uit Artis

Jongerenomroep BNN heeft een lama geadopteerd om te vieren dat het tv- programma De Lama’s vorige week de Gouden Televizier-Ring heeft gewonnen. “Hij heeft geen gevoel voor humor, wint geen prijzen en improviseren is niet zijn sterkste punt, maar toch is lama Nico BNN’s nieuwste Lama“, aldus een woordvoerster van BNN. Lama Nico is geboren in 1999 en is een van de drie lama’s die in Artis te bewonderen is.

Artis biedt de mogelijk aan bedrijven om een eigen dier te adopteren. Deze steun wordt gebruikt voor de verzorging van de dieren, de instandhouding van het monumentale Artis, natuur- en milieueducatie, internationale fok- en herintroductieprogramma’s en natuurbehoud. Van oktober 2006 tot en met april 2007 is lama Nico het nieuwste lid van De Lama’s.

Het BNN-programma De Lama’s is dit seizoen nog te zien op vrijdag 27 oktober, 3 november en 10 november van 22.15 uur tot 22.50 uur bij BNN op Nederland 3. Gastlama’s zijn Chantal Janzen en Ruud de Wild. De laatste aflevering is een compilatie met alle hoogtepunten van afgelopen seizoen. (Foto: Erik Keyzer)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen