BN’ers nog steeds onveilig voor Tatum Dagelet

Tatum Dagelet neemt bekend Nederland vanaf vanavond weer flink in de maling in een nieuw seizoen van het Veronica-programma Gotcha! (21.40 uur). Het verborgen cameraprogramma bevat dit jaar een nieuw item: De Superfan. Elke week heeft de superfan zogenaamd een andere bekende Nederlander als idool. De BN’er gaat op bezoek bij de superfan en loopt een dagje mee op haar werk. Er gaat altijd iets mis als de superfan even afwezig is. De BN’er krijgt de schuld en moet zich uit deze benarde positie maar eens zien te redden.

Na twee seizoenen Gotcha! kan het best eens gebeuren dat het ‘slachtoffer’ in de gaten heeft dat hij wordt beetgenomen. “Natuurlijk denken we wel eens dat de BN’er in kwestie ons door heeft. Neem Henny Huisman. Die zei tijdens de opname ineens iets over Ralph Inbar. Wij schrokken ons kapot“, vertelt Arjan Schroten, eindredacteur van het Veronica-programma, in Spits. “Ik zat met samengeknepen billen in de regiewagen, dacht dat het de mist inging. Maar nee, Henny zei dat in pure paniek. In hun angst zeggen mensen rare dingen. We weten inmiddels dat als iemand zegt: ‘Dit lijkt wel een grap’, dat niet per se betekent dat hij of zij doorheeft dat het écht een grap is. Bovendien zijn we deze keer goed geslaagd in het opzoeken van de grens…

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen