Beauty & de Nerd van start bij RTL 5

Bij RTL 5 vindt vanavond de première plaats van Beauty en de nerd, een co- productie met de Belgische zender VTM. Veel kijkers stemden in Nederland af op de eerste twee seizoenen van deze van oorsprong Amerikaanse serie. “Reden genoeg om de succesvolle serie naar Nederlandse én Belgische maatstaven te vertalen“, aldus een woordvoerder van RTL 5. Beauty en de nerd is vanaf va- navond acht weken lang te zien bij RTL 5.

Onder leiding van nieuwkomer Renate Verbaan en haar Vlaamse collega Mathias Coppens brengen knappe meisjes de nerds wat sociale vaardigheden bij, terwijl de nerds de kennis bijspijkeren van de beauties.

Renate Verbaan, die onlangs de overstap maakte van TMF naar RTL, is blij dat ze voor RTL 5 zowel Beauty en de Nerd als het reisprogramma RTL Travel mag presenteren. “Het zijn twee programma’s die zich al hebben bewezen. Ik hoef niet opnieuw het wiel uit te vinden“, vertelt Verbaan in het Algemeen Dagblad. “Maar goed, voor mij is het natuurlijk wel nieuw. Bij TMF zat ik voor de camera, dat was inmiddels bekend terrein. Ik wist wat van me verwacht werd. Nu moet ik iets doen waarvan ik in de basis wel weet hoe het moet, maar het wordt wel de eerste keer…

Beauty & the nerd is vanavond tussen 21.30 en 22.30 uur te zien bij RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen