‘3FM Serious TV’ op Nederland 3

In aanloop naar de Serious Request actie van de publieke radiozender 3FM starten BNN en de VARA op donderdag 9 november het achtdelige tv-programma 3FM Serious TV (00.05 uur, Ned3). In iedere aflevering wordt een kijkje achter de schermen van het radiostation gegeven en komen de hoogtepunten van een week 3FM voorbij. Zo krijgt de kijker een beeld hoe de radioprogramma’s van dj’s als Giel Beelen, Claudia de Breij (foto) en Coen & Sander tot stand komen en wat er tijdens de uitzending gebeurt.

Ook alle activiteiten van 3FM buiten de studio komen in beeld. Prijswinnaars worden bijvoorbeeld gevolgd als zij kaartjes voor een concert hebben gewonnen en ook de avonturen die dj Michiel Veenstra beleeft in Eurodisney komen in beeld.

3FM organiseert in december alweer voor de derde keer de Serieus Request actie. Drie DJ’s van 3FM brengen dan weer zes dagen door in het Glazen Huis op de Neude in Utrecht en presenteren daar vandaan hun radioprogramma’s. Door plaatjes te draaien voor het goede doel hopen zij zoveel mogelijk geld op te halen. Bijkomende complicatie is dat zij zichzelf opleggen die dagen niet te eten. (Foto: Leendert Jansen)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen