Man bijt hond met aantal nieuwe rubrieken

De NCRV begint op maandag 4 september met een nieuw seizoen van Man Bijt hond, dat voortaan op Nederland 2 wordt uitgezonden rond 19.00 uur. Momenteel is de rubriek nog te zien op Nederland 1. In het nieuwe seizoen zal er een aantal nieuwe rubrieken in het programma te zien zijn. Zo is maandag een uitgebreide kennismaking met Joke (foto) te zien die haar entree maakt in Man bijt hond.

Ik ouwehoer niet, ik heb wat te vertellen“, luidt het motto van de eigenzinnige Joke uit Amsterdam. “Of het nu gaat om haar paranormale gave, een vakantie naar Benidorm, een ritje met de tram of een bezoek aan de kapper. Want Joke heeft overal een eigen kijk op en staat altijd met haar mening klaar“, aldus een woordvoerder van de NCRV.

In de rubriek Bingo draait het om het getal dat uit de bingomolen tevoorschijn komt. Aan de hand van dat getal gaat Man bijt hond op zoek naar de persoon achter dat getal. Dat kan iemand zijn die in de rij staat bij de bakker of het gemeentehuis, maar bijvoorbeeld ook het rugnummer van een voetballer. Op deze mensen worden willekeurige vragen afgevuurd. In de rubriek Bingo staat maandag het getal ’tien’ centraal. Man bijt hond praat met een bezoeker van het gemeentehuis die het de afgelopen tien jaar zonder seksueel contact heeft moeten doen.

In het nieuwe onderdeel ‘Wasdag’ onderzoekt Man bijt hond of de auto waarin iemand rijdt iets zegt over zijn of haar persoonlijkheid. Man bijt hond praat met ijverige autowassers en geeft een beeld van de auto en zijn bezitter. Maandag is een vrolijke Amsterdammer te zien die zijn grote Pick-up truck met de hand aan het wassen is omdat de wagen niet door de wasstraat kan.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen