Christijan Albers tekent bij RTL Nederland

Christijan Albers heeft een driejarig contract getekend bij RTL Nederland. De succesvolle Formule 1-coureur verleent exclusief zijn medewerking aan diverse RTL-programma’s. Ook wordt Albers ambassadeur voor RTL GP, het autosportplatvorm dat door middel van televisie en internet alle autosport van RTL etaleert. RTL Nederland verkreeg onlangs de rechten voor de Formule 1 voor de jaren 2007, 2008 en 2009.

RTL beschikte reeds over de uitzendrechten van de A1 Grand Prix, de woestijnrally in Dakar eind december, de in mei 2007 te verrijden Indianapolis 500 en de 24 Uur Van Le Mans in juni 2007. “RTL is duidelijk van plan om de Formule 1 in Nederland nog populairder te maken. Niet alleen met een spectaculair nieuw tv-programma, maar ook door de inzet van Internet“, aldus Christijan Albers.

Het wordt nog leuker voor de fans en het feit dat er nu een Nederlands team aan de Formule 1 deelneemt, draagt hier natuurlijk ook aan bij. Ik ben trots op het feit dat ik ambassadeur wordt van RTL GP. Ik word zelfs betrokken bij de ontwikkeling van het programma-aanbod en verheug me ontzettend op de samenwerking.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen