TROS ruziet over toekomst omroep

Het personeel van de TROS is in conflict gekomen met de leiding van de omroepvereniging. Dat meldt het NRC Handelsblad. De ondernemingsraad stapt naar de rechter om ‘de toekomst van de omroep veilig te stellen’. Ook binnen de directie is onenigheid ontstaan over de koers. Het conflict draait rond de overeenkomst die het TROS-bestuur, onder leiding van Karel van Doodewaerd, vorige maand sloot met tv-producent Dullaert & Dumas over de oprichting van de gezamenlijke productiemaatschappij Diomedea.

De TROS krijgt uiteindelijk een minderheid van de aandelen van dit bedrijf. Diomedea moet de kernactiviteiten van de TROS

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen