Boulevard en GTST eind augustus terug bij RTL 4

Geplaatst op ma 26 jun 2006 om 12:07RTL Boulevard en Goede tijden, slechte tijden keren vanaf maandag 28 augustus terug bij RTL 4. Beide programma’s zullen ongewijzigd terug op de buis verschijnen: Daphne Bunskoek en Albert Verlinde brengen ook in het najaar weer nieuwtjes uit showbizzland en bij GTST kan men het reilen en zeilen in Meerdijk weer volgen. Vanaf maandag 21 augustus brengt RTL 4 overigens weer nieuwe Nederlandse afleveringen van Jouw vrouw, mijn vrouw (foto) op de buis.


17 Reacties op “Boulevard en GTST eind augustus terug bij RTL 4”


 1. Jordy ||

  Wéér JVMV? Hebben ze ook een gaap-emoticon? Die zou hier wel van pas komen.. Geldt voor de hele programmering na 20:30

 2. Chiel

  je HOEFT niet te kijken, rim een miljoen mensen vinden deze ‘ruil programmas’ wél leuk!

 3. Craig

  De Amerikaanse JVMV vind ik leuker.

 4. Mickey

  RTL 4 is niet egt vernieuwend en progesief he om al jaren de zelfde programma’s op de buis te zetten…

  dat wat dan nieuw gekomen is zoals IDOLS, CSI, Dancing With The Stars en zooow word buitenlands aangekocht… (geen sigaren uit eigendoos gewoon money money)

  Ik vind RTL suf saai en on orgineel… het is de marktleider en sinds ze dat zijn leunen ze teveel op oude succesen …

  laat ze eens wat leuks doen iets nieuws en spraak makend:D….

  mischien kijk ik dan ook wat vaker:P

 5. Jorzz

  Als de programma’s nog steeds blijven scoren, hoeft RTL toch niet speciaal nieuwe programma’s te maken…

 6. ME

  Waar is de begin tijd van RTL gebleven? Zo rond het midden van de jaren ’90 zond RTL tenminste nog interessante eigen producties uit, bv. Drama’s, Comedies, TV Quizen e.d. Nu is het enkel nog maar buitenlandse K*T-zooi die wordt uitgezonden…

 7. Jorzz

  De nederlandse versie van JVMV wordt meestal door meer dan 1,2 miljoen bekeken

 8. Jorzz

  @ME,

  Doet Talpa en SBS toch ook

 9. Maurice

  @ Jorzz: Buitenlandse kutzooi op Talpa?? Talpa is de zender met de meeste nederlandse programma’s van allemaal en SBS6 valt ook wel mee dacht ik zo. Maar goed over sbs6 kan ik geen goed oordeel vellen aangezien mijn afstandsbediening sbs 6 meestal overslaat :D..

 10. Marcel

  @Jorzz Nou Jorzz, dan zul je je bril toch weer even moeten gaan schoonvegen. Talpa is afgelopen jaar de zender geweest in percentage met de meeste (ronduit de meeste in getal ook) nieuwe en vernieuwende producties, met de nadruk op Nederlandse producties, en, hoe belabberd ze bij SBS af en toe zijn, daar durven ze nog steeds op hun zenderdrietal vernieuwende en in ieder geval gedurfde programma’s uit te zenden!

  En Jorzz, ja een zender zal continue nieuwe programma’s moeten maken, anders is ‘ie zichzelf aan het uithollen! Een zender heeft het hele jaar rond in ieder geval twee tot drie lopende nieuwe producties nodig om de aanwas van talent en de vernieuwing en verrassing van kijkers.

 11. Jorzz

  Ik heb geen bril :P

 12. Wimke

  Nog twee maanden wachten op RTL Boulevard :)
  Dan zijn ze er weer !!

 13. Craig

  Ten eerste is het nogal logisch dat je veel nieuwe programma’s op Talpa ziet aangezien die zender ook maar pas sinds vorig jaar bestaat.

  Ten 2e het maakt toch geen fuck uit of het programma of een nieuw programma nou hier bedacht is of in het buitenland. Maakt dat het programma minder leuk? RTL koopt buitenlandse formats en SBS en Talpa nemen gewoon bestaande buitenlandse programma’s sleutelen er wat aan en doen alsof ze het zelf verzonnen hebben. Nee dat is pas origineel.

  Verder heeft RTL4 ook veel Nederlandse programma’s. Dus ik weet niet wat er nou gekletst word.

 14. Yor

  In t Hout heeft toch al gezegd dat er veel nieuwe programma’s aankomen in t nieuwe seizoen, waaronder veel entertainment en drama en minder infotainment. Ze willen terug naar het rtl4 van enkele jaren terug, maar dan met een wat minder oud kijkerspubliek.

 15. De ONM Club

  @ Craig: Oh, jij bedoelt die met nederlandse namen.. nou die heeft RTL ZAT!

  Maar een goede zender heeft nederlandse en buitenlandse series op de buis. Voor ieder wat wils..

 16. Craig

  Nee ik bedoel Nederlandse versies van buitendlandse programma’s.

  Zoals Idols, DWTS, X Factor, JVMV enz.

 17. Jos

  RTL heeft ons als ik me niet vergis 12 nieuwe programma’s beloofd in het nieuwe seizoen. We wachten rustig af…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.