2,9 miljoen kijkers voor Spanje – Frankrijk


De kijkcijfers van dinsdag 27 juni 2006 (SKO)

WK Spanje – Frankrijk (NOS, Ned2, 20:50) – Frankrijk heeft de kwartfinales bereikt op het WK voetbal met een 3-1 overwinning op Spanje. Spanje kwam in de eerste helft nog op voorsprong, maar de Fransen maakten al voor rust nog gelijk. In de tweede helft werden de Spanjaarden vrijwel weggespeeld door een sterk aanvallend Frankrijk. “Het avontuur gaat door”, aldus de Franse speler Zinedine Zidane.

Wij zijn allemaal zeer tevreden dat we deze achtste finale hebben overleefd. In de groepsfase hebben we te weinig laten zien. Maar dat we beter kunnen, hebben we tegen Spanje bewezen.” De wedstrijd werd door 2.882.000 kijkers (madl: 42.4%) bekeken. Omdat Brazili

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen