Talpa zendt Rigter Live! uit

Geplaatst op di 30 mei 2006 om 12:25De afbeelding “http://www.avro.nl/Images/17_191951.jpg” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.Talpa zendt vanavond tussen 22.30 en 00.00 uur een registratie uit van Rigter! Live. Dit muziekfestival vond vorig jaar november plaats ter nagedachtenis aan de overleden 3FM-radiodj Wim Rigter. De opbrengst van de kaartverkoop van het evenement, dat destijds is gehouden in Haarlem, kwam volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Rigter overleed eind 2004 aan slokdarmkanker. De tweede editie van Rigter! Live staat gepland voor het najaar. “Door middel van Rigter! Live proberen we op een leuke manier geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding“, aldus Wims weduwe Monique. “Niets om te huilen, maar een superleuk concert.


2 Reacties op “Talpa zendt Rigter Live! uit”


  1. Wimke

    Dat ga ik vanavond kijken.

  2. chaser

    Neem het iig wel op!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.