‘Over mijn lijk hoogst gewaardeerd’

Het BNN-programma Over Mijn Lijk is met een gemiddelde van 8,5 het hoogst gewaardeerde tv-programma op de publieke tv-zenders van het huidige televisieseizoen. Dat meldt een zegsman van BNN. Op 5 juni is de laatste aflevering van de serie te zien waarin presentator Patrick Lodiers (foto) een jaar lang vijf jonge mensen volgt die weten dat ze niet lang meer te leven hebben.

Hoogst gewaardeerd tv programma van dit seizoen, onwaarschijnlijk. Maar deze waardering voor Geja, Elmar, Karin, Fedde en Wiebe is eigenlijk wel terecht: met zo’n kansloze ziekte alles uit het leven halen verdient een hoog cijfer“, aldus Lodiers. De docusoap wordt geproduceerd door Skyhigh TV, het productiebedrijf dat onder andere de programma

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen