Nance en Gerard presenteren Sterren Dansen op het IJs

De afbeelding http://sbs6.sbs.nl/images/database/n/nance/special6/sp_nance.jpg kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.Nance Coolen en Gerard Joling gaan het nieuwe SBS 6-programma Sterren Dansen op het IJs presenteren, dat SBS 6 in het najaar wekelijks live gaat uitzenden. Het programma is een samenwerkingsverband tussen SBS 6, producent Eyeworks en Holiday on Ice.

Tien weken lang binden bekende Nederlanders de schaatsen onder en de strijd aan met elkaar in dit nieuwe SBS 6-programma.

De deelnemers gaan vanaf begin juni in trainingskamp op een hiervoor speciaal aangelegde ijsbaan in Amsterdam. Zij schaatsen in het najaar samen met hun vaste Holiday on Ice-professional wekelijks een verschillende kr die door een deskundige jury wordt beoordeeld. De jury kijkt naar de moeilijkheidsgraad van de kr en geeft een algemeen oordeel. Kijkers thuis kunnen via sms hun stem uitbrengen op hun favoriete koppel. Elke week valt er een koppel af op basis van de stemmen van de kijkers en het oordeel van de jury.

Bekende Nederlanders die reeds toegezegd hebben mee te doen aan Sterren Dansen op het IJs zijn onder voorbehoud marathonschaatser Erik Hulzebosch, actrice Elle van Rijn, zanger Jody Bernall, ex-schaatsster Annemarie Thomas en zangeres en ex-Idol Maud.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen