Joop Braakhekke boos op Bureau Misdaad

Geplaatst op wo 24 mei 2006 om 10:45

De afbeelding “http://kiestumaar.kro.nl/gfx/tridion/Joop_tcm33-34672.jpg” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.Topkok Joop Braakhekke is boos op de makers van het RTL 5-misdaadprogramma Bureau Misdaad. In dit programma werd afgelopen maandag gemeld dat topcrimineel Willem Holleeder enkele jaren geleden na een ruzie zijn pistool getrokken zou hebben in het restaurant La Garage van Joop Braakhekke. De topkok vindt dat het imago van zijn restaurant hierdoor geschaad is en vreest voor de gevolgen van deze uitzending van het misdaadprogramma van John van den Heuvel.

Braakhekke bij RTL Boulevard: “Ik ben geschokt over het feit dat ik veertig jaar lang dit vak doe als gastheer, dat ik nu al zestien jaar de Garage doe en dat ik in een misdaadprogramma mijn zaak voorbij zie komen met naam en toenaam en waar dan ook nog eens duidelijk in gezegd wordt dat ene meneer Holleeder hier ooit een pistool getrokken zou hebben. Nou ja, op het moment dat een restaurant het predikaat ‘daar wordt geschoten’ krijgt, dan kan je het wel vergeten. Alle jaren van mijn harde werken zouden in één schot weg zijn. We doen er juist alles aan om het hier zo leuk mogelijk te houden.

Van den Heuvel benadrukte in een reactie dat er nooit geschoten is in La Garage. “Holleeder is er inderdaad meerdere keren geweest en er is ook wel eens een incident geweest“, vertelt Van den Heuvel. “Het is zelfs ook al via andere media naar buiten gekomen, dus in die zin was het niet helemaal nieuw. Ik ben zelf ook wel eens in La Garage geweest. Ik vind het ook jammer dat Joop hier boos over is, want dat is absoluut niet mijn bedoeling geweest om zijn zaak in diskrediet te brengen.
7 Reacties op “Joop Braakhekke boos op Bureau Misdaad”


 1. Hans

  Oh Oh meneertje is beledigd, wilde alles binnenshuis (binnensrestaurant?) houden maar helaas, ook Braakhekkie doet wel eens dingen die niet door de beugel kunnen, tis tenslotte ook maar een mens dus ga niet zo onschuldig door het leven rijke man.

 2. Maurits (2)

  Waar is die foto gemaakt??!
  Lijkt net het decor van Oprah

 3. Jordy de Mol

  Joop Braakhekke bij Oprah?
  Mocht dat arrogante, zichzelf overschattende dwergje willen!

 4. carloirenewebsite.nl

  pfff, wat een zeikerd is die Braakhekke toch. Ga lekker in een pan zitten ofso :P

 5. harry

  Die van de heuvel moet zijn bek eens houden…..vuile schuinsmarcheerder…….

 6. peter

  Vindt dat erg goed van joop.
  Die hufter van een john van der heuvel moet niet ouwehoeren
  over Ome willen!!!

 7. Anoniem

  @peter: jongen, waar gaat dit nog over?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.